astral i moja je takva, psihicki zahtjevna a fizicki mirna. srecom ima starijeg brata pa se ode s njim igrati.
astral i moja je takva, psihicki zahtjevna a fizicki mirna. srecom ima starijeg brata pa se ode s njim igrati.
pridružujem se klubu. samo što moja nema braće ni sestara pa smo joj mi jedina zabava. moze se sama zaigrati samo ako mi sjedimo pored nje spremni skociti kad odluci da joj treba drustvo. jucer sam bila s njom doma cijeli dan i navecer sam bila iscjedena. danas sam radila i osjecam se daleko manje umornom. a pritom je jucer bila prilicno dobre volje....
u biti, po kuci i na sigurnom je ona dosta aktivna, nije da cjeli dan sjedi na jednom mjestu, ali definitivno ne divlja, u motorickom smislu je uzasno oprezna i pazljiva - zato se i kasno posjela i prohodala. ali na nepoznatom prostoru, nema sanse da ju skinemo sa nas. i niti glasa ne ispusta, niti se smije, niti govori, nista. ko mali mrgud sjedi i eventualno bi se sa mnom ili zakonitim s necim igrala, ali tek kad se malo opusti. do tada na rukama, jedna ruka na cici i ni makac. s ljudima koje ne vida na dnevnoj bazi jedva uspostavlja bilo kakvu komunikaciju, a kamoli da bi pristala s njima ostati na samo. kad joj netko nepoznat ili manje poznat pride i obrati joj se, odmah je u suzama...a s nama koje zna je najveca maza i uzasno je slatka i draga. ponekad mi bude bas tesko sto svi drugi misle da je mrgud....
dok je bila beba, sve kao sto su cure vec pisale. urlala, urlala i urlala i danonocno bila na rukama i cicala zilijon puta dnevno i po noci, spavala nikako (i jos uvijek je s nama u krevetu i minimalno dva puta se probudi tek toliko da provjeri jesmo li tu). nikada s nicim nije bila sretna, osim s cicanjem i nosanjem (ali niti to uvijek). a i jos uvijek ima dana kad nije sretna s nicim osim da je nanasamo...
Tajuska kao da si opisala moju malu- isto!
samo što se puno bolje izražavaš od mene- nisam baš sklona pisanju![]()