Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3996

Tema: Kuharske nedoumice

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
  1. #1

    Datum pristupanja
    Jan 2005
    Postovi
    172

    Početno

    Meni je maslac bolji u prhkom tijestu, kremama, ma u svemu.
    Skuplji je od margarina, o da. U posljednje nekoliko mjeseci cijena mu je skočila s 8-10 kuna na 14-18
    Strašno.
    Ipak, u nekim kremama koje trebaju biti čvrste bolji je margarin. Nikako bolji okusom nego isključivo radi čvrstoće kreme.

  2. #2
    pomikaki avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007
    Postovi
    8,507

    Početno

    Citiraj angelina_2004 prvotno napisa Vidi poruku
    Ipak, u nekim kremama koje trebaju biti čvrste bolji je margarin. Nikako bolji okusom nego isključivo radi čvrstoće kreme.
    joj, takve kreme su mi bljak
    meni prolaze samo one pudingaste kao u princezama, čim vidim margarin u kremi odustajem od nje.
    Posljednje uređivanje od pomikaki : 06.12.2011. at 09:10

  3. #3

    Datum pristupanja
    Feb 2005
    Lokacija
    zgb
    Postovi
    1,984

    Početno

    Maslac je uvijek bolja opcija.

    Ja u kreme stavljam polovicu količine navedene u receptu, a još finije mi je u kremu umiješati tučeno slatko vrhnje umjesto margarina/maslaca.

Pravila pisanja postova

  • Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •