Pokazuje rezultate 1 do 50 od 204

Tema: NEljubitelji/ce kućnih ljubimaca

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Zdenka2 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Je i naša je takva, sivo-plava, sa zlatnim očima. Naša je ženkica i nije proždrljiva, pa nije tako velika, ali su mi djeca bila ponosna kad su uvidjeli "da je veća od nekih pasa", lol.

Inače sam razmišljala o Vrijeskinoj situaciji - mislim da se mnogi ljudi uvale u probleme jer žele ugoditi djeci, pa dovedu ljubimca kojeg zapravo ne žele. Djeca se sa životinjom samo igraju i to kad njima paše, a pravi vlasnik je odrasla osoba. Životinja treba njegu, brigu i ljubav odrasle osobe. To je živo, jede, pije, kaki, piški, razbolijeva se, gubi dlaku, mijenja raspoloženja, ne stoji gdje je staviš, ponekad radi štetu. Živjeti sa životinjom je prekrasno, ali to treba voljeti. Tko doista ne voli životinju, samo će stvoriti probleme i sebi i životinji.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Zdenka2 prvotno napisa Vidi poruku
    Inače sam razmišljala o Vrijeskinoj situaciji - mislim da se mnogi ljudi uvale u probleme jer žele ugoditi djeci, pa dovedu ljubimca kojeg zapravo ne žele. Djeca se sa životinjom samo igraju i to kad njima paše, a pravi vlasnik je odrasla osoba. Životinja treba njegu, brigu i ljubav odrasle osobe. To je živo, jede, pije, kaki, piški, razbolijeva se, gubi dlaku, mijenja raspoloženja, ne stoji gdje je staviš, ponekad radi štetu. Živjeti sa životinjom je prekrasno, ali to treba voljeti. Tko doista ne voli životinju, samo će stvoriti probleme i sebi i životinji.
    Kod nas je MM pravi vlasnik hrčaka, a curka od njega uči kako se o njima brine i kako ih se voli

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •