Stranica 43 od 288 PrviPrvi ... 3341424344455393143 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 2,101 do 2,150 od 14374

Tema: MPO trudnoća nakon svega...(II. dio)

mirna26 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno e

ja bih rado htjela vidjeti tvoj trbuh kordice..

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

tikica bitno da je sve u redu! Ja sam imala smećkasto krvarenje u prvoj trudnoći povremeno čak do 17tt, hematoma nije bilo, s bebicom sve u redu, i dobila sam objašnjenje kao i ti - radi se o urastanju posteljice koja putem nagrize neku žilicu, ili pukne kapilara pri rastezanju maternice. Kaže moj dr. da 25% trudnica u prvom tromjesečju ima neki vid krvarenja, od smećkastog do pravog crvenog.
    Sad u ovoj trudnoći nalazim svakih par dana u iscjetku od utrića pokoju smećkastu kao nit ili opnicu, inače ništa, i dr. kaže nek ne brinem.

kordica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Citiraj mirna26 prvotno napisa Vidi poruku
    ja bih rado htjela vidjeti tvoj trbuh kordice..
    ajde nek ti bude

kordica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

18+4

http://i41.tinypic.com/2iryxh.jpg

samo vas molim da ne kvotate da mogu izbrisat nakon nekog vremena
    Posljednje uređivanje od BHany : 02.01.2012. at 14:40 Razlog: slika u poruci

mirna26 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

wooooow....pravi mali zmajići..a jesi opičena.....htjela sam samo trbuh a ti stavila cijelu sebe)))....uh a sad kad krenu rast još brže ali u širinu.....eh mama...krevet-wc-krevet...izdržat ćeš ti to.....itekako!!!!..puseeee

kordica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

nemam slike samog trbuha a nije mi se dalo sad to uređivat. a moram izdržat.

mirna26 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

ma legendo!

đurđa76 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Želim vam svima sve najbolje u Novoj ,da vam trudnoće proteknu u miru i da porod prođe u najboljem redu!!!!
    Kordice ,dakle ne mogu ne komentirat- oduševljena sam,čuvaj te tri mrvice i sretno,da se prođe u redu

tikica78 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

A sta jel opasan hematom? Dr je rekla da je jako mali..

mirna26 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

pa ne bih rekla da je opasan..on je jdnostano tamo i mora se resorbirat..treba neko vrijeme...nisam još čula da je pravio probleme osim laganog krvarenja..

MalaMa avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

kordice dođoh ovdje malo i vidjeh tvoj trbač super je!
    držite se ti i bebači!

svima sve najbolje u novoj!!!

Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Citiraj tikica78 prvotno napisa Vidi poruku
    A sta jel opasan hematom? Dr je rekla da je jako mali..
    Opasni su samo oni hematomi koji su jako veliki ili su neposredno uz bebicu.Kod tebe je mali pa se ne moraš brinuti.A to smeđe,moja prijateljica,ležala je u krevetu do mene u bolnici,imala je veliki hematom i nakon što se očistio ostalo joj je to smećkasto ali to nije bilo opasno,čak je dr rekao da je to dobro jer se pomalo čisti.

MALIANĐEO avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

kordica.....tako lijepi trbuh, želim ti da do kraja izdržiš svoju trudnoću i da se anđeli rode, da možete uživati u njima

MALIANĐEO avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

drage moje MPO trudnice trebam vašu malu pomoć....
    koje ste vi simptome imale?mi smo imali kućnu radinost i sada unazad tjedan dana me bole cicke i bradavice, danas malo leđa,nadam se da to nije menga....uzela sam uputnicu i idem sutra vaditi betu....test nisam htjela kupovati jer sam prošli mjesec potrošila bogatstvo i bila biokemijska....

mirna26 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

malinđeo..pa niz simptoma ti je napisano na temi o prvim simptomima trudnoće..teško je ovako po cicama išta reći.....ja ti držim fige da si trudna da ne moraš proći silne muke kao mnoge ovdje i to bi bil najbolja moguća opcija...ti barem možeš okusiti trudnoću iz kućne radinosti...želim ti svu reću

nina70 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Kordice, prekrasna si i trbuh mi se uopće ne čini prevelik za 18 tt (ako se radi o novogodišnjoj slici). Baš si manekenka. Držim ti fige da sve super prođe do kraja. Mene ovaj jedan dobrano šutira pa mogu samo pretpostaviti kako je tebi s trojčekima.

andream avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Charlie, predivna vijest, ma samo nek se tako nastavi.
    Kordice, nastojat ću ne zachatavat ali moram napisati da ste veličanstveni vas četvero na slici.
    A mene danas beba toliko udarala da mi je trbuh poskakivao, baš me zanima kakav će mi biti UZV u srijedu na SD-u. Sutra zlu ne trebalo počinjem laganini pakirati stvari za bolnicu, ma ne mogu vjerovati da ovo sve tako brzo prolazi...

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Kordice
    krasan trbuh,ni meni se ne cini tako velik za 18tjedana sa trojcima(usporedjujem ga sa svojim sa jednom bebom) i zelim ti da radosno i uspjesno
    izdrzis onoliko koliko ce biti potrebno tvojim bebicama da cile i snazne dodju na svijet.
    I iako mi trbuh upola manji od Kordicinog,izgleda da sam dobila svoje prve strijice(tri racvaste crvene crtice)sa strane gdje se bodem
    Fraxiparinom.Mazem se Mama kremom iz DMa ali izgleda da je genetika opaka.Usput budi receno,sad mi je jasno zasto su neke cure govorile da im nezgodno bost se u trbuh u trudnoci..tamo gdje se trbuh uzdize prema
    pupku cini se da bas i nema puno salastog materijala,a ovo sa strane mi se stvorile tvrde otekline,kao da me ubo neki insekt iako se bodem jednako
    kao prvih dana trudnoce.Nikad nisam imala ni masnice a sad odjednom kvrge.I bas na kvrgi-strijice.I to tako rano,18.tj.Ali nije ni to najvaznije,zar ne?
    I ja imam UZV sutra i ne mogu docekati.Kao da bas taj UZV znaci neku prekretnicu kod mene(vjerovatno i znaci) i rekla sam
    prijateljici da nakon njega trcim u prvi djecji ducan u centru i kupujem svoju prvu stvarcicu za bebu,a sto ce to biti -pojma nemam.

mirna26 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

trbusi su zaista različite veličine i to ovisi i o visini žene i o količini plodne vode i o budućoj visini bebice,i o trbušnim mišićima trudnice, o salu kojeg ima i tak...nekim curama sa 5 mj nema nekog značajnog povećanja,a onda najdenom počne rast ko blesav...meni je recimo malčice manji od kordice,a imam jednu bebolinu....sve je to individualno..i zapravo mislim da je sretnica ako joj ne bude sa trojkama prevelik jer bi joj se i koža rastegla ko pračka...ovak će biti elegantna ko bonbončić....
    Posljednje uređivanje od mirna26 : 03.01.2012. at 10:49

Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

I meni je trbuh narastao prošli tjedan,čini mi se preko noći.Mene ima i sa strane,oko struka,sve nekako tvrdo.Nemam strije,nije mi ih ni mama imala rekao joj dr da joj je koža takva,elastična,ja se nadam da je i kod mene tako.Ja sam po stomaku primjetila da mi se više ističu vene.
    Ja sam u četvrtak na UZV,jeeeeeeeedva čekam iako imam malu trmu

mirna26 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

ma che trema mia cara......ja sutra...hihi...jedva čekam da ga vidim..duuuugo ga nisam vidjela..čak 4 tjedna....moj pišonjica..još ga ne osjetim..ma nikakve niti leptiriće, niti ribice niti balončiće...nada....i nemrem više dočekat...šmrc...pa kad će....spol bi trebali potvrditi i možda saznati dal je eventualno posteljica sprijeda pa amortizira te leptiriće..ja dobila 4-5kg...ali ništa bočno oko struka....zapravo ja nisam dobila ni gram...sve otišlo u trbuh...

kordica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

hvala svima na komplimentima

mirna26 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

ustvari...možda sam vam već dosadna...ali....ja osjetim u maternici već unazad 3 tjedna nešto kao pulsiranje od nekoliko sekundi....onak ko neki lagani ubod, pulsiranje ..traje cca 3 sek i to je to.uvijek na drugom mjestu.jel to može biti kakav pokret ili je i to neš bezveze?ah.....ma znate...takve stvari ne brojim i ne uzimam u obzir..kad me pukne onak pošteno e onda ću reći...moj bebone se pokreće..bebone bebone bebone..hehe

kordica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

ja bi rekla da su to pokreti, ja sam u početku osjećala samo neko treperenje, ko trnci, leptirići, ko da se voda mućka.. a sad već osjetim i lagane dodire, kao da pukne balončić

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Mirna to je vjerojatno bebač...ja sam osjećala prvo kao lagane mjehuriće, znate ono kad idu s dna čaše do površine pa naprave plonk? Tako nekako Udarci su došli dosta kasnije...

mirna26 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

imam i ja puno mjehurića ali ja non stop "ispuštam plinove" pa to pripisujem crijevima...blong blong...
    ali ove pulsacije kao da srce lupka dole u trbuhu..to nisam imala nikad...i to baš kao da iglom pika..nije to meni baš nešto ugodno...onak:pik,pik,pik...i to pogotovo kad se počnem voziti u autu...tada najviše...ponekad kad hodam...i onda 5-10sek ništa..pa opet negdje dva puta pik,pik i onda ne više....čudno...ma meni sve to čudno...to neke cure zovu škakljanje,ali meni je to baš pikanje-pulsiranje..jest smiješno...ali svejedno sam mislila da je to neka žila ili neki živac..kaj ja znam..ja sam malo zbunjena ..hihi
    Posljednje uređivanje od mirna26 : 03.01.2012. at 14:53

nina70 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

I ja sam rano počela osjećati bebu (17 na 18 tt) a posteljica mi je sprijeda. Najprije sam mislila da su u pitanju crijeva, ali ti mjehurići su ipak bili nježni pokreti. Ipak, prave udarce sam osjetila tek u 20 tt. Još nemam strija ali me zadnjih dana jako svrbi trbuh pa se bojim da bi ih moglo biti. I ja sam primjetila žile po trbuhu i prsima (kao da mi je koža prozirna).
    Sela, zašto se ti moraš bockati u trbuh?

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Nina ne moram bas u trbuh ali tako sam pocela i navikla se.U bolnici su me pikali u rame pa cu mozda sad tako.
    Ja osjecam pulsiranje u trbuhu kad polozim ruku,a baby doppler lezi na polici.Strah me ga koristiti-pa radije rukom
    trazim pulsiranje.Da li je to bas srceko ne bih znala,ali je smirujuce.Svbez trbuha sam vec osjetila i to,da tamo gdje su
    mi tri male strijice.
    Neki dan sam navecer jako kihnula i to je jedini puta da sam mozda osjetila bebu,jer se siroto tako prestrasio(valjda je spavao)
    da je zatitrao i zavibrirao cijeli donji dio trbuha kako je skocio ili se okrenuo par puta od straha....malo mamino.

nina70 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Ma znam da je najlakše u trbuh ali on će biti sve napetiji i možda je bolje da probaš negdje drugdje. Ne znam da li se smije davati u bedro? Zašto baš trbuh, ruka ili guza? Šta ćeš se morati pikati do kraja trudnoće?

KLARA31 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Citiraj MALIANĐEO prvotno napisa Vidi poruku
    drage moje MPO trudnice trebam vašu malu pomoć....
    koje ste vi simptome imale?mi smo imali kućnu radinost i sada unazad tjedan dana me bole cicke i bradavice, danas malo leđa,nadam se da to nije menga....uzela sam uputnicu i idem sutra vaditi betu....test nisam htjela kupovati jer sam prošli mjesec potrošila bogatstvo i bila biokemijska....
    jesu ti bradavice potamnile i žile se vide? to ti je gotovo siguran znak trudnoće a meni je tako bilo i 5-6 dana prije bete

KLARA31 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

cure jel vi imate problema sa trnjenjem ruku po noći,ja nemoram uopće stavit ruku u nezgodan položaj trnu mi ruke,prsti,pa bol nenormalna u rukama,probudi me to bar 5 puta svaku noć zadnjih tjedan dana,prije to nisam imala.

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Nina naravno,do kraja trudnoce.Na trbuhu je nekako najvise sala pa je i najbezbolnije.Za bedro nisam sigurna da se smije..to je misic,ali
    i nadlanica je misic pa su me pikale sestre u nju(naravno,svaki ubod masnica i oteklina)..vidjet cu.
    Meni ruke utrnu kad se zalezim na lijevoj ili desnoj strani,stalno se vrtim,trazim najudobniju poziciju iako mi trbuh nije jos prevelik.
    No sram me reci jos uvijek mi je najudobnije na ledjima(pogotovo nakon cijelonocnog vrtenja po krevetu).

matahari avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

moja sestrična je imala identične simptome, nažalost, radilo se o sindromu karpalnog tunela i pratilo ju je do kraja trudnoće.
    nadam se da je to tvoje prolazno...

Citiraj KLARA31 prvotno napisa Vidi poruku
    cure jel vi imate problema sa trnjenjem ruku po noći,ja nemoram uopće stavit ruku u nezgodan položaj trnu mi ruke,prsti,pa bol nenormalna u rukama,probudi me to bar 5 puta svaku noć zadnjih tjedan dana,prije to nisam imala.

Mia Lilly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Sela, ja sam se pikala u trbuh do nekog 18 tt. Nakon toga više nisam mogla jer je trbuh rastao i nestalo je sala. Prešla sam na noge. Malo je bolnije, ali mi je lakše nego u trbuh.

lasta avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Evo mene od dr. Uglavnom kontrakcije su posljedica uzimanja tableta koje sam pila zbog upale mjehura. Nista strasno glavno da se smanjuje. Meni je trbuh u zadnja dva tjedna narasao dosta,imam uzasan svrab po cijelom tijelu a pogotovo po stomaku-dr sumnja u gestaciski d. Ajde na djetu.

Uglavnom ja nosim sraga i stvarno bebu osjetim dosta. Sada vec vidim i stomak kako skakuce ma kazem ja do devetog mjeseca i po glavi ce mi skakati

mirna26 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

..trnut može od: -manjka kalcija..(ne znam da li pijš mlijeka dosta ili vitamine sa kalcijem,ako ne ,trebala bi)
    -krive vratne kralježnice ili si krivo zaspala pa ti se iskrivio vrat i ukočili vratni mišići
    -ako trnu samo prsti i ne osjećaš neke prste ali i po danu..onda je sindro karpalnog tunela....
    -ako je samo po noći,nekak si se krivo zaležala
    sve u svemu..malo više pij kalcija i magnezija pa će se i živci i mišići opustiti...
    ja sam isto primjetila da trnem ali meni trne bok jer samo na boku mogu ležat...dok ležim na leđima,mi srce počne lupat ko nenormalno...inače sve u redu....
    mene isto nešo ali rijetko baš zasvrni trbuh..ali mislim zbog toga jer se koža rasteže...nemam strije i nisam tome sklona imam jko elastičnu kožu,ali svejedno mažem sa kremom mama iz dm-a.dosta je masna i fino se upije...ne šteti bebolini...
    predugo uzimanje progesterona može izazvati gestacijski dijabetes..pazite kaj papate mame..nemojte papati za dvoje..birajte kaj jedete..ne kruheka,tjestenine ni peciva ni bureka ni štrudlice previše........ne bonbončiće, ne slatkiše...ne gazirano..ne kombinirajte meso ni proizvode koji imaju željeza sa mlijekom jer kalcij u mlijeku inhibira unos željeza i to dosta..pričekajte jedno 1-2h.
    Posljednje uređivanje od mirna26 : 03.01.2012. at 18:40

MALIANĐEO avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

jesu ti bradavice potamnile i žile se vide? to ti je gotovo siguran znak trudnoće a meni je tako bilo i 5-6 dana prije bete
    a draga moja, i bolne i potamnile i čine mi se većima bradavice i ima par vena izražajnih ali danas sam bila na beti i kada sam nazvala javili su da je negativnaaaaa

mirna26 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

evo sad opet osjetim to pikanje..sjedim uspravno...pikanje je sa lijeve strane ispod pupka...baš kao sitni ubodi iglom...nepravilnih su razmaka..nekih 10tak u par sekundi...5 sek niš i onda opet njih cca 5...ali to je tako diskretno iznutra, ne boli....samo pika-pecka...evo dok završavam ovo pisanj..nema više ničega...boo

mirna26 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

a draga moja, i bolne i potamnile i čine mi se većima bradavice i ima par vena izražajnih ali danas sam bila na beti i kada sam nazvala javili su da je negativnaaaaa
    nemoj se opterečivati sa simtomima...to može dati i klomifen kao i utrogestan...
    žao mi je kaj nije uspjelo...meni nešto drugo kod tebe nije jasno..a to su ciljani odnosi ako TM ima smanjen broj spermija..(čim su promijenjenog oblika, time se i smanjuje broj onih koji donose plodnost)....vjerojatno ćeš sada ići na AIH.želim ti puno uspjeha...ako nije sad..uspjet će uskoro...možda već slijedeći put ...kisses

MALIANĐEO avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

a ni meni, bila sam i u petrovoj i sad na w mi kažu da probam prirodno još koji put, tako da smo prošli mjesec bez ikakvih postupaka imali biokemijsku trudnoću, pa je moja soc ginekologica u dogovoru sa dr. A išla na ciljane sa klomifenima....a joj ja nemam pojma više, izgubljena sam

MALIANĐEO avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

evo ovako stoje stvari kod mene: pa mi vi recite svoje mišljenje jer imate više iskustva nego ja u tome.....
    moja sitacija iz petrove još:
    tv:174
    tm: 95kg
    nalazi petrova:
    estradiol : 92.1 (110-1100)
    LH: 4.9(3-12)
    FSH: 4.0 (2-12)
    PROLAKTIN: 18.7 (4-23)
    TESTOSTERON UKUPNI: 1.0 (0.2- 2.6)
    TESTOSTERON SLOBODNI: 17.8 (3.5- 30)
    SHBG : 33.9 (15- 120)
    ANDROSTENDION : 8.6 (1-12)
    DHEAs : 4.9 (2- 10)
    PROGESTERON 21 dc: 2.8 (IZNAD 22)

UTERUS 5.54 x 3.48CM
    DESNI JAJNIK 4.03 x2,17 cm- PCO
    LIJEVI JAJNIK 3.68x 1.70cm -PCO

DOBILA TERAPIJU U 3 /2011 METFORMIN 500mg 3x1 TE Duphaston 2x1 OD 14-26dc
    ja to pila 3 mjeseca i došla na kontrolu i samo me na brzinu pogledali rekli kile dolje i kontrola za 3mjeseca......
    ja nakon toga poludjela i otišla na W.

mužev spermiogram, jednog napravio i nikako od posla da ode na drugi , pa sad čekamo da se dr vrati i krenemo dalje...

APSTINENCE - 2 DANA
    SPERM ANALYSED: 52
    VOLUME: 3, 0 mL
    CONCENTRACION 32,10 mili/mL
    SPERMCOUNT: 96, 30 mili
    GRADE A :31% 10,0 mili/mL
    GRADE B :12% 3,9 mili/mL
    GRADE C :15% 4.8 mili/mL
    GRADE D : 42% 13.5 mili/mL
    MEAN SD MEDIAN S.E.M
    velocity 58,6 (70,9) (47,7) 15,1
    LINEAR VELOCITY 39,2 28,6 30,9 6,1
    LINEARITY INDEX 71,6 94,7 71,9 20,2

PH > 7,2 : 8,1
    VISCOSITY <2 : < 2
    ROUND CELLS <1 : 0.4
    MORPHOLOGY 30% : 13
    VITALITY >75% : 69
    TERATOZOOSPERMIA

SADA VAS MOLIM DA MI KAŽETE SVOJE MIŠLJENJE I ISKUSTVO ŠTA I KAKO DALJE?
    VI STE PROŠLE VIŠE NEGO JA, IMATE BOLJE I VLASTITO I ISKUSTVO U OVIM VODAMA.......HVALA

mirna26 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

malianđeo....puno detalja....ne znam što bi ti sada zapravo htjela saznati....mislim da ce te doktori najbolje usmjeriti..nemoj se ljutiti...ali ne bih se htjela začatavati ovdje na sasvim pogrešnoj temi...dakle,ova tema je o curama koje su već ostale trudne i o njihovim problemima, osjećajima i događajima u trudnoći...ne bih voljela da temu zakrcaju objašnjenja o kojima se puno više priča o tome i problemima prije MPO postupka na drugim temama...jer onda zaista ova tema više gubi svaki smisao...
    po kilama i ja vidim da bi trebale dolje..jer koliko znam one znaju praviti dosta problema oko začeća i implantacije zbog hormona koje producira masno tkivo i pravi disregulaciju normalnog statusa hormona..pogotovo ako imaš PCOS...jajne stanice ćeš dobiti preko timulacije koje ti daju i samo će procijeniti što dalje....to je to

MALIANĐEO avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

pozdrav ma oprostite mi malo sam jučer bila u depresiji da sam htjela negdje odgovor, a najviše mi se to učinilo da ću dobiti od onih kojima je uspjelo, molim admin da obriše moj odgovor jer i ja danas kad sam se malo smirila vidim da sam uvelike pogriješila........oprostite

KLARA31 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

MALIANĐEO kako je mirna26 rekla ovo nije tema za to,ali ja ti mogu reći nemoj očajavati,pa tek si na početku,tek si krenula,pokušaj poboljšati spermiogram sa vitaminom C, čajevima (mi smo konkretno sa čajem od Mije iz Solina). Kreni opdmah na AIH,pa ako treba nakon 3 AIH na IVF, nema očajavanja,nego samo naprijed. Imaš PCO a i tetrazoospermiu ni ja ne vidim smisao u ciljanim odnosima,možeš reć gin. da bi ih preskočila i ja sam nakon 4 AIH rekla da ne bi na 5.,imaš pravo reć pa ako te gin ne sasluša mjenjaj ga. Ja sam imala 4 tempirana,4AIH i evo 2.IVF uspio, sveskupa 3 god trebalo za to sve.

Meni trnu prsti ponekad i po danu,kada samo držim mob u ruci nakon 10 sek.,tako da je vjerojatno to zbog karpalnog tunela,čitala sam o tome.

KLARA31 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Kako je ValaMala??

nina70 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

pozdrav ma oprostite mi malo sam jučer bila u depresiji da sam htjela negdje odgovor, a najviše mi se to učinilo da ću dobiti od onih kojima je uspjelo, molim admin da obriše moj odgovor jer i ja danas kad sam se malo smirila vidim da sam uvelike pogriješila........oprostite
    Žao mi je zbog negativne bete. Ali barem znaš dijagnozu i protiv čega se boriš. Zato o PCO i spermiogramu pročitaj: http://www.poliklinika-harni.hr/teme/neplodn/05pcos.asp i http://www.poliklinika-analiza.hr/in...stovi&Itemid=2 Tu ćeš naći savjet što i kako dalje.

dagnja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Ciao cure, pridružujem vam se i službeno ovdje. Danas smo imali prvi ultrazvuk i vidjeli i čuli srce. Imamo 1,2 cm i sada smo 7+3.

dagnja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Mali anđeo ja sam ostala trudna u 3. AIH s dijagnozom PCO-a. Već skoro godinu dana sam na Metforminu i meni je on iskreno puno pomogao - vratio mi je ciklus i ovulaciju, a i skinula sam nešto malo kila.

Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

hej ljudi ja mislim da sam sinoć osjetila bebicu,negdje u dubini na lijevoj strani slično kao nei mišić,jedva čujno,potrebno se umiriti da bih čula... nisam sigurna ali mislim

mirna26 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

čula...misliš osjetila)..ma da tako nešto je i meni..evo jutros isto pikanje ali nešto niže nego sinoć...na pola puta pupka i pubisa
    e sad..kad bi se meni još netko javio sa istim slučajem..dakle pikanje cure...pikanje iznutra...pik pik pik.....ah

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •