ispričavam se ali nisam našla točno di bi pitala za kumu pa ak postoji se ispričavam
zanima je jesu li počele isplate putnih troškova od hzzo-a
hvala unaprijed
ispričavam se ali nisam našla točno di bi pitala za kumu pa ak postoji se ispričavam
zanima je jesu li počele isplate putnih troškova od hzzo-a
hvala unaprijed
Cure, do kad treba odnijeti doznake u HZZO za komplikacije? Meni neće sjesti sad za prošli mjesec, prekasno sam odnijela (al ne sjećam se kad je to bilo...), sjest će mi tek krajem januara, koma!![]()
Ja sam ih uvijek nosila oko 25 u mjesecu. Navodno da se može do 5 u sljedećem mjesecu ali se onda zna dogoditi da se ne dobije naknada, kao u tvom slučaju.
Uglavnom, do kraja mjeseca.
Hvala Mia Lilly! Odnijet ću u utorak onda.
a meni je doktorica idući tjedan na godišnjem,dakle mogu dobiti tek 2.01. doznake.... budu mi onda isplatili u siječnju za prosinac? rekla mi je sestra preko tel.da stignem doznake predat do 5. u mj :/
pa ako ideš osobno predat 2.01. mislim da ne bi trebalo bit problema?
zar nema nekoga tko ti mijenja doktoricu?
Predaje se do 5. u mjesecu, tako da ne bi trebalo biti problema. A doznaku ti može napisati i i onaj koji mijenja tvoju ginićku, zamjena treba biti osigurana za takve i hitne slučajeve.
Meni je doznaku za otvaranje porodiljnog pisala doktorica na zamjeni bez problema tako da vjerujem da ni tebi nece raditi probleme za komplikacije![]()
Da, pišu doktorice na zamjenama, pa oni to sve imaju u računalu.
cure jedno pitanje.Naime ja sam dobila prvu doznaku na 6 mjeseci i vrijedi mi do veljače.Tada ce mali imati 4 mjeseca i sad ono sto me zanima je dali cu ja dobiti doznaku za slijedecih 6 mjeseci ili ne.
Dali ja dobivam prvih sest mjeseci djetetova rodjenja punu placu a nakon toga onih dvije i pol ili ide drugacije.
Zbunila me zamjenska doktorica koja mi je rekla da u veljaci potpisujem sa HZZO ugovor za ostalih 6 mjeseci i tada idem na manju plaću.Po tome bi znacilo da ja samo za prva četiri mjeseca dobivam punu plaću a ostalo smanjeno.
Molim pomoć.
Hvala!
prvih 6 mjeseci dobivaš prosjek svojih plaća. Kada ti beba navrši 4 mjeseca ideš u hzzo i podnosiš zahtjev za sljedećih 6 mjeseci i tada ti je naknada 2650...
Jeli nekome sjeo porodiljni
upravo gledala na internet bankarstvu.u splitskoj još ništa.bude oko 13 sati
Erste isto ništa...poslije 13h ćemo vidjeti
ni u zabi ništa..
pbz još ništa
Pa sta je to onda? Kod mene jos nista u RBA?![]()
Info iz Jukiceve je da nisu jos svima pustene naknade na isplatu, mislim stvarno...
Nisu svima? Koji su kriteriji bili, opseg grudnog koša, debljina novčanika, boja kose? Aaaaa
u erste meni sjelo
Fiiiju,hvala ti,vec sam vidjela kako mi ne sjeda ta crkavica na vrijeme...
Svejedno odoh ja sutra do HZZO-a....Jel' trebam ponjet kakvu papirologiju da me ne vrate?
Ja sam isla kad je D imao 5,5 mj.
Sve i da zakasnis nece se nista strasno dogodit osim kasnjenja crkavice, hehe
Nazovi zavod ujutro pa ih pitaj sto ti sve treba. Koliko se sjecam muz isto treba potpisat da se on odrice koristenja roditeljskog al ja mislim da sam ga ja potpisala...
jeli bio danas možda djecji??
ja sam i ovaj mjesec dobila vecu uplatu porodiljnog.pa zbrajam sada.i opet mi ispada veca cifra i ako je djecji doša.a inace primam minimalac.imam još porodiljni do 22.04.
ispada da ovih drugih 6mj naknade dobivam više nego prvih 6.![]()
Dječji kreće sutra.
Inače, ni meni u RBA još nije sjela naknada...