Meni život čovjeka i životinje ne može nikada biti jednako vrijedan. Volim životinje ali uvijek ću se više sažaliti i više će me pogoditi tužna sudbina nekog ljudskog bića nego životinje iako sam više puta pustila i suzu nad sudbinom neke životinje.
Ono spašavanje iz požara je malo glupav primjer, ali naravno da bih uvijek prvo spašavala ljudsko biće, a ono što ste pisale ako se radi o nekom psihopatu, pa mislim nikome na čelu ne piše dali je psihopat, pedofil ili nešto drugo, ali instinktivno bih uvijek prije spasila čovjeka.
Užasava me maltretiranje i mučenje životinja, njihovo istrebljivanje, međutim dok god je na svijetu mučenja ljudi, toliko gladnih, siromašnih, bolesnih i napuštenih od društva uvijek će me to pogoditi i mučiti više i natjerati da nešto poduzmem ili pomognem.
E da i užasno me živcira ona rečenica: 'Tko ne voli životinje, ne voli ni ljude.', po meni to nema nikakve veze jedno s drugim ( ovdje ne mislim na ljude koji muče životinje nego na one koji ih jednostavno ne vole), a i pokušavam se sjetiti dali znam nekoga tko baš ne voli životinje i ne mogu. Znam ljude koji životinje ne vole toliko da bi im bile kućni ljubimci i da bi se vezali za njih, ali da ih baš ne vole ili mrze ne znam.