Pokazuje rezultate 1 do 50 od 359

Tema: -15 c

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    SikaPika avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Citiraj dorotea24 prvotno napisa Vidi poruku
    evo dalmoši moji dragi od sutra se otkazuje nastava u vukovarsko-srijemskoj županiji (doduše mi već danas otkazali). al će nam bit produživanja nastave kad opali 35+
    e, a zašto je tamo otkazana nastava? je li nešto gore nego u Osijeku ili zato što ne vozi gradski prijevoz?
    MM jučer htio taksijem u školu jer je nosio pojačalo i gitaru (večer prije smo umatali lampaša da ne rikne na -11) i iako je nazvao sat vremena prije polaska, nije mogao dobiti taksi jer je totalna gužva
    na kraju otišao na bus i krelac zatvorio vrata ispred nosa jednoj curi i njemu, istina, taman su stizali na stanicu, ali ne mogu vjerovati da ih nije vidio
    ali dobro, kod nas gradski autobusi stvarno točno voze, a busna nam nije daleko od stana, zato se nateglio od stanice do škole

nego, što su ljudi sposobni učiniti u ovakvim situacijam
    jučer sam se zatekla na balkonu kad su se susjedi iz ulaza pored nas skoro potukli zbog parkirnog mjesta
    jedan od njih čisti parkiralište za svoj auto, dolazi drugi i uparkirava se na to mjesto i ovaj mu kaže - pa dobro, kakav si ti čovjek, ja tu čistim, a ti tako ulaziš
    no, ovaj mu se napsovao i to s fotom - ja sam se tu rodio (kao da se na parkiralištu rodio), a ovaj se jadničak na kraju maknuo, naravno, uz psovanje i vrijeđanje
    e onda sam i ja, takva kakva jesam jer ne mogu gledati nepravdu vikala s balkona kako na drugoj polovici parkirališta imaju hrpu mjesta i da im je vjerojatno teško prošetat noge dodatnih deset koraka
    ma užas, kako su ljudi postali komotni

Cheerilee avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj SikaPika prvotno napisa Vidi poruku
    e, a zašto je tamo otkazana nastava? je li nešto gore nego u Osijeku

Zato što tamo puše "bura" a kod vas samo "puše" (vjetar)

Bodulica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj Cheerilee prvotno napisa Vidi poruku
    Zato što tamo puše "bura" a kod vas samo "puše" (vjetar)
    Čini se meni da ti bure nisi okusila.

Jer da jesi ne bi se baš ovako smijala. No offense, ali podsjećaš me na Keruma. Tebi ka i njemu sve smiješno

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •