Pokazuje rezultate 1 do 50 od 5226

Tema: Što čitate 2.

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    dunja&vita:-))) avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Emma Donoghue, "Soba"

Neću uopće opisivati radnju jer se bojim da bi svaka rečenica previše otkrila, ali pročitajte svakako.
    Evo citata sa naslovnice:
    "Soba se čita u jednom dahu. Kad je pročitate i dignete pogled, svijet je naizgled isti, no vi ste se promijenili i taj vas osjećaj još danima prati."

Mellyca avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Citiraj dunja&vita:-))) prvotno napisa Vidi poruku
    Emma Donoghue, "Soba"

Neću uopće opisivati radnju jer se bojim da bi svaka rečenica previše otkrila, ali pročitajte svakako.
    Evo citata sa naslovnice:
    "Soba se čita u jednom dahu. Kad je pročitate i dignete pogled, svijet je naizgled isti, no vi ste se promijenili i taj vas osjećaj još danima prati."
    Upravo danas sam ju procitala, stvarno je sasvim drugacija od svega sto sam dosada citala.. najzanimljivije mi je sto je pisana iz perspektive petogodisnjeg djecaka, sve u svemu jedna jako dobra knjiga, toplo preporucam

hibiskus avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Citiraj Mellyca prvotno napisa Vidi poruku
    Upravo danas sam ju procitala, stvarno je sasvim drugacija od svega sto sam dosada citala.. najzanimljivije mi je sto je pisana iz perspektive petogodisnjeg djecaka, sve u svemu jedna jako dobra knjiga, toplo preporucam
    kad sam je pocela citati, nisam nista znala o radnji. toliko me ucinila tjeskobnom da sam morala prelistati nekoliko 10-taka stranica unaprijed da vidim o cemu se radi (to inace nikad ne radim). uglavnom, slazem se, odlicna knjigfa

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •