-
Osoblje foruma
knjige koje sam citala u zadnjih par mjeseci:
Jung Chang- Divlji labudovi
Potresna biografija autorice, koja počinje u prošlosti, sa njezinim pradjedom, i životom njezine bake, u Kini. Nevjerojatno kakve stvari su se događale tamo, prije komunizma i u njemu, naprosto ne možeš vjerovati u takvo ispiranje mozga i diktaturu.
John Grogan: Marley i ja
definitivno knjiga za vlasnike kucnih ljubimaca (i sve ostale naravno), duhovito i toplo..
Nick Hornby: Tresak
Do sada knjiga N. Hornbyja koja mi se najmanje svidjela. Možda zato što je to ustvari roman za teenagere? Govori o maloljetničkoj trudnoći. Šaljivo-ozbiljno, ozbiljna tema kroz oči klinca kojem se to događa. Nije loše-za čitatelje kojima je namijenjena pretpostavljam
Sue Townsend: Adrian Mole na pragu zrelosti
Nije mi nešto.... Za prve dvije sam umirala od smijeha, ali očito se ispucala, a i ja sam 20-ak godina starija.... ipak je to knjiga za teenagere. Na tragu stare Townsend je dio dnevnika Margaret Thacher kad je bila teenagerica, tu sam se cerekala..
E. Annie Proulx: Planina Brokeback
pripovjetka po kojoj je snimljen film (nisam gledala). Koncentrat. U malo stranica i rijeci tako snazno stivo.
Jo Nesbo: Crvendac, Djavolja zvijezda, Nemeza
odlicni krimici, sjajan pripovjedac, dinamicna radnja
anti-detektiv, sjajan lik, podsjeca me na Harryja Boscha od M. Connellyja
trenutno cekam u knjiznici Spasitelja (na rezervaciji)
Ante Tomic: Punoglavci
Uspomene na jedno ljeto 12-godišnjakinje koja dolazi baki i djedu u mali gradić na praznike, 1975.
Napisano prema narudžbi Podravke (u par navrata se spominju njihovi proizvod) i to se vidi. navikla sam na puuuno bolje od Tomica
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma