Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1647

Tema: želim roditi kod kuće

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Meni je to, da pedijatar odbija pregledati dijete, stvarno čudno. I voljela bih znati kako je to pravno rješeno.
    Vidjela sam da je i jedna forumašica imala problema sa djetetom rođenim u rodilištu, ali nije imala prijavu prebivališta, nije ga pedijatar htio pregledati.
    Zar ne idu djeca na maminu zdravstvenu prvi mjesec? I gdje je humanost, gdje je zakletva tom liječniku koji ne želi pregledati novorođenče. A zna kako pregledati? Znači, važniji je papir od zdravlja. Pa i kod tako malih, najmanjih. Neshvatljivo.

edit:marta je napisala na onoj temi o obaveznom pregledu bebe.
    Posljednje uređivanje od Beti3 : 13.02.2012. at 22:04

zmaj avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj Beti3 prvotno napisa Vidi poruku
    Vidjela sam da je i jedna forumašica imala problema sa djetetom rođenim u rodilištu, ali nije imala prijavu prebivališta, nije ga pedijatar htio pregledati.
    e da
    to je bilo po medijima
    čini mi se nakon par mj riješeno
    strava

Pepita avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Meni je to, da pedijatar odbija pregledati dijete, stvarno čudno. I voljela bih znati kako je to pravno rješeno.
    Zar ne idu djeca na maminu zdravstvenu prvi mjesec? I gdje je humanost, gdje je zakletva tom liječniku koji ne želi pregledati novorođenče. A zna kako pregledati? Znači, važniji je papir od zdravlja. Pa i kod tako malih, najmanjih. Neshvatljivo.
    Moj pedijatar je uvijek govorio da bi pregledao dijete koje mu majka dovede prvi put i da nikad ne bi mogao odbiti pregled, bilo dijete ili novorođenče...
    ...a žene moje otkad je otišao u mirovinu plačem, eto koliko ga volim

zhabica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

edit:marta je napisala na onoj temi o obaveznom pregledu bebe.
    Na ovo pitanje smo već svi dali isti odgovor još negdje na početku rasprave, složili smo se svi da bi pedijatar trebao pregledati bebu.

No u međuvremenu sam skužila zašto neki pedijatri odbijaju pregledati dijete, samo mi treba još par točnih informacija da bi napisala objašnjenje, čim budem znala informacije podijelit ću ih tu, možda će mi trebat neko vrijeme.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •