Citiraj Pepita prvotno napisa Vidi poruku
Moje iskustvo i post upućen anavi!!!
Bila sam malo trudna, pa sam polako sve i na kraju iza sebe imam neuspjeli pkk, jer sam se prekasno sjetila...
Opusti se i uživaj u trudnoći, pkk se planira (tehnikalije) poslije, sada čitaj, educiraj se i budi sigurna u sebe da to želiš.
Svakako ja ti neću reći da ništa radiš rano! Ja već sada planiram svoj treći pkk, a nije mi u planu ni trudnoća.
Nemoj da ti to oduzme previše vremena, ali svakako imaš moju podršku!
Da sam ja na početku trudnoće počela s pripremama, rodila bi kući, a ovako sam morala u rodilište!

I pitanje svima ostalima: tko kaže da joj je tek sada pala na pamet ideja da rodi kući, možda to želi već mjesecima prije nego je ostala trudna!
hvala ti!
naravno da sam več mjesecima prije planirala roditi kod kuće i prije nego što sam ostala trudna i zato želim pronaći primalju što prije. Ja svakako vjerujem da je bolja opcija roditi kod kuće nego u bolnici. Nemam povjerenja u doktore! Čast izuzetcima Iprije su žene rađale kod kuće zašto i sad nebi? Ja prvenstveno želim zbog religioznih razloga roditi kod kuće. Želim da to bude što prirodnije i bez previše uplitanja. Ako se nekom nesviđa moj stav tu ja nemogu ništa promjeniti.