Pokazuje rezultate 1 do 50 od 5963

Tema: Potpomognuta u privatnim klinikama

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Konfuzija avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Nama nisu dali u postupak dok se nismo riješili ešerihije u urinu. Samo jedan savjet u vezi davanja urina za bakteriogram: dečki se ne bi smjeli brisati nakon što se operu (prije nego što se popiške, naravno) jer je teta ešerihija svuda oko nas, pa čak i na svježe opranim ručnicima.

M@tt avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Citiraj Konfuzija prvotno napisa Vidi poruku
    Nama nisu dali u postupak dok se nismo riješili ešerihije u urinu. Samo jedan savjet u vezi davanja urina za bakteriogram: dečki se ne bi smjeli brisati nakon što se operu (prije nego što se popiške, naravno) jer je teta ešerihija svuda oko nas, pa čak i na svježe opranim ručnicima.
    Konfuzija di vam nisu dali postupak? Nama je dr.L. rekao da u urinu ne smeta i da slobodno idemo u postupak i ja mu vjerujem ako on tako kaže.... Hvala na ovom savjetu, nisam znao to...

Konfuzija avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Citiraj M@tt prvotno napisa Vidi poruku
    Konfuzija di vam nisu dali postupak? Nama je dr.L. rekao da u urinu ne smeta i da slobodno idemo u postupak i ja mu vjerujem ako on tako kaže.... Hvala na ovom savjetu, nisam znao to...
    U Petrovoj, mada vidim da gomila doktora ne obraća pažnju na to... Nda, nismo ni mi znali dok nismo popili nekoliko rundi antibiotika, a beštije se nikako riješiti.

Bubimitka81 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Kod Lučija izgleda sve prolazi..
    Mi smo možda još uvijek pozitivni na Ureaplazmu pa smo se bojali da će nam odgoditi postupak, ali eto nije..
    Ne kažem da je to dobro, ali čisto informativno dajem na znanje...

M@tt avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Citiraj Bubimitka81 prvotno napisa Vidi poruku
    Kod Lučija izgleda sve prolazi..
    Mi smo možda još uvijek pozitivni na Ureaplazmu pa smo se bojali da će nam odgoditi postupak, ali eto nije..
    Ne kažem da je to dobro, ali čisto informativno dajem na znanje...
    Ma znam da i dr. R pušta u postupak s bakterijom u urinu. Za cerviks više nisam baš siguran... Mada oni koji ostanu prirodno trudni često imaju bakteriju ni ne znajući da ju imaju tako dugo dok ne zatrudne tako da...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •