Pokazuje rezultate 1 do 50 od 4229

Tema: "azoo statistika"

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

dola jel se meni to cini ili si i ti u postupku?
    drzim fige svima da ovo proljece donese mnogo mnogo lijepih vijesti na ovoj azoostatistici.
    a rominka bio bi red da otvoris sezonu pozitivnih beta ove godine na ovoj temi.

Datum pristupanja
    Aug 2011

Početno

Citiraj boss prvotno napisa Vidi poruku
    dola jel se meni to cini ili si i ti u postupku?
    drzim fige svima da ovo proljece donese mnogo mnogo lijepih vijesti na ovoj azoostatistici.
    a rominka bio bi red da otvoris sezonu pozitivnih beta ove godine na ovoj temi.
    jesam, mm je imao čak 5 plivača! dva su oplodila dvije JS i vraćene su mi 2 mrve, ali nemam baš dobar predosjećaj...mada je i ovo samo po sebi ogroman uspjeh da se nešto u laboratoriju uspjelo "skuhati". kako bilo, pokušavati ćemo sve dok ima ijednog spermića

Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

o pa vi znaci sad cekate rezultate, nadam se da ces nas obradovati onda , bas zato sto se ne nadas ima da te iznenadi.
    a ni ja se nesto ne nadam da ce ista biti od mog prvog , ma i nama ce biti uspjeh ako uspiju sta naci da se moze oploditi, neznam mozda al mislim da je gore cekanje punkcije i razmisljanje hoce li sta uspjeti naci nego cekanje bete posle toga.
    iskreno kad bi ja uspjela doci do toga do cega ste vi da bar imaju jednu da vrate , ma skakala bi od srece sto sam uspjela doci do toga.
    drzim ti fige da se obradujes , a i nama ostalim da malo das nade.

Datum pristupanja
    Aug 2011

Početno

Citiraj boss prvotno napisa Vidi poruku
    o pa vi znaci sad cekate rezultate, nadam se da ces nas obradovati onda , bas zato sto se ne nadas ima da te iznenadi.
    a ni ja se nesto ne nadam da ce ista biti od mog prvog , ma i nama ce biti uspjeh ako uspiju sta naci da se moze oploditi, neznam mozda al mislim da je gore cekanje punkcije i razmisljanje hoce li sta uspjeti naci nego cekanje bete posle toga.
    iskreno kad bi ja uspjela doci do toga do cega ste vi da bar imaju jednu da vrate , ma skakala bi od srece sto sam uspjela doci do toga.
    drzim ti fige da se obradujes , a i nama ostalim da malo das nade.
    je teško je to sve skupa, kad je mm na biopsiji imao 0 i doktor rekao da nista vise ne mozemo i da se ne trudimo, bili smo mjesecima jadni, onda su nam u ri dali nadu da probamo u postupak da se možda nađe koji,onda smo bili ful sretni...vrtuljak emocija koji se stalno izmjenjuje...pozdrav svima!!

Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

pa i mi smo sad usli u postupak sa pricom da ce se naci koji, sto bi ja rekla da ce uspjeti iskopati kojeg, al sama pomisao da se oboje pucamo hormonima i prolazimo cjeli postupak i punkcije sa nadom hoce li ista naci tog dana ili ne , ma nekako mi nije svejedno, mislim da bi me vise dotuklo da nenadju nista nego da docekam negativan nalaz posle ET.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •