Pokazuje rezultate 1 do 50 od 561

Tema: Dokumentacija komplikacije, RD, produljenje RD

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Ivanna avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Danas sam otišla na HZZO produžit porodiljni do godine dana djeteta i tražili su mi nekakvu izjavu o suglasnosti poslodavca. Nisam znala za to pa me sad zanima što ako poslodavac odbije? Ma znam da neće, al me ipak zanima?

Predlažem da moderatorica uvrsti ovu izjavu među potrebnom dokumentacijom u prvom postu.

Boxica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj Ivanna prvotno napisa Vidi poruku
    Danas sam otišla na HZZO produžit porodiljni do godine dana djeteta i tražili su mi nekakvu izjavu o suglasnosti poslodavca. Nisam znala za to pa me sad zanima što ako poslodavac odbije? Ma znam da neće, al me ipak zanima?

Predlažem da moderatorica uvrsti ovu izjavu među potrebnom dokumentacijom u prvom postu.

ova izjava nije u službenoj dokumentaciji (to traže ako naletiš na neku nadobudnu službenicu)

ta izjava je potrebna za korištenje neplaćenog dopusta za dijete do treće godine života
    ja sam osobno bila naletila na jednu takvu nadobudnu pa me tražila navedenu izjavu iako ja koristim plaćeni porodiljni do treće godine...kad sam joj rekla da to nije u dokumentaciji onda je rekla da ona ipak voli sve imati...
    eto tako je i kod tebe

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •