Citiraj apricot prvotno napisa Vidi poruku
tako nekako

a ne može se ponekad isključiti ni emotivni faktor... kada dođe prodavatelj sa prilično iznošenom robom i znaš da ima četvoro djece i znaš da bi mu 100 zarađenih kuna puno značilo...
pa pustimo ponekad... iako smo svjesne da možda i nije po našim kriterijima
i proda se
i čovjek zaradi

Nikad nisam bila na Rodinoj raprodaji, obeshrabrilo me ovo što tu pročitam. Možda odem jednom, da ne stječem dojam samo preko foruma, možda u svibnju, možda....

Ali ovo s rupama i tim stvarima bi me zaista smetalo, ne zato što ne kupujem rabljenu robu, kupujem ju i dobivam dosta, ali bilo bi me sram čak i tamo na forumskoj burzi poklanjati ako je šta strgano ili ne radi cif ili nešto (osim ako previdim slučajno).

Takvo ne dajem ni na poklon, a kamoli da da bih istaknula cijenu.

Mislim da je dovoljna pogodnost roditeljima, pa i ovima s više djece, da mogu kupiti rabljenu robu po niskoj cijeni.

Mene osobno baš smeta kad vidim gdje bi sve ljudi htjeli ušićariti koju kunu, kako hoće zaraditi i na svom smeću praktički, a ne bi poklonili ni čarapicu jer njima sve treba, a drugima, kao, ne treba.
Nemojte me uopće uzimati u obzir, ovo je samo vrlo, vrlo subjektivan osvrt, ja obožavam buvljake, dućane rabljene robe,
na Hreliću sam bila i jučer, to me baš veseli, volim i dobiti rabljeno, i pokloniti,
samo volim kad ljudi pokazuju i u tome poštovanje prema drugima, a ne da cijene svoju probušenu krpu ko zlato, a tuđe nimalo.

(preporučujem samo ignore na post, radi se samo o ventiliranju nakon pročitanog).