Pokazuje rezultate 1 do 50 od 167

Tema: Perilica/sušilica

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    rossa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

malo da podignem i rakapituliram prije nego se upustim u kupnju
    nije bilo dovoljno šta nam je crka frižider nego sam i mašina (ubit ću se lagano, čekam šta je treće)

nama isto dolazi u obzir samo 2 u 1, i nakon iščitanih more stranica moj zaključak je sljedeći
    - ako želim izbjeći peglanje sušiti samo pola mašine robe i odmah vaditi van i slagati
    - paziti na deklaracije na odjeći da nešto ne bi izašlo 4 broja manje

još nešto?

gledam neku najjeftiniju Candy W 264 D - http://www.candy.hr/default.aspx?id=262
    meni se to čini ok, ali dosad nisam imala sušilicu pa ne znam nedostaje li ovoj nešto bitno

Banned
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Citiraj rossa prvotno napisa Vidi poruku
    nama isto dolazi u obzir samo 2 u 1, i nakon iščitanih more stranica moj zaključak je sljedeći
    - ako želim izbjeći peglanje sušiti samo pola mašine robe i odmah vaditi van i slagati
    - paziti na deklaracije na odjeći da nešto ne bi izašlo 4 broja manje

još nešto?

gledam neku najjeftiniju Candy W 264 D - http://www.candy.hr/default.aspx?id=262
    meni se to čini ok, ali dosad nisam imala sušilicu pa ne znam nedostaje li ovoj nešto bitno
    mi ti imamo isto tu samo model GO W 465 i prezadovoljna sam. godinu i pol dana evo koristim je skoro pa svakodnevno. sve si živo mogu podesiti kako mi paše to mi je velika prednost, pogotovo kad moram oprati samo dvije majce hitno ili osušit samo jedan komadić robe, ima sušenje i od samo 30 min koji se pak može prekinut već nakon 5 minuta kada mi se radi o nekoj laganoj stvarčici koja je vrže suha od 30 min, ma odlična je.

ovo gore što se tiče sušenja samo pola mašine da bi se izbjeglo peglanje takva iskustva nemam niti sa jednom sušilicom bilo ona samo klasična samostojeća sušlica ili ova integrirana u mašinu za pranje. svaka roba je nakon sušenja zgužvana, neka više, neka manje ovisno od materijala, samo oni materijeli koji se uopće ionako ne gužvaju ostaju i dalje nezgužvani, ali da baš ne bi morala peglati, posebno pamuk nakon sušilice to bi trebala biti bome neka čarobna mašina koja valjda dok suši pegla i ja bi takvu bome, ali ne postoji na tržištu, bar ne još. nakon pranja i sušenja i samo 1 majčice u mašini naravno da je zgužvana. nije roba skvrčena to ne, ali zgužvana je, ne mogu je baš obuči na sebe zua po vani, za doma ajde ok, ali za van ne baš.
    Posljednje uređivanje od moia : 19.03.2012. at 09:44

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •