Pokazuje rezultate 1 do 50 od 5963

Tema: Potpomognuta u privatnim klinikama

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Citiraj Francesca prvotno napisa Vidi poruku
    Odbila sam boostere

Ne znam sto bi mu znacili rupicasti jajnici

Ja sam inace Pcos i jako burno reagiram na stimulaciju, evo sve moje dosadasnje:
    1. Kod Resa - 2 Dipehereline, 1 Puragon - rezultat 19 js, jedna jedina se oplodila, sve ostale nekvalitetne, hiperstimulacija
    2. kod P - 3 dana 3 Gonala 1 dec, 3 dana 2 Gonala 1 Dec, 3 dana 1 Gonal i 1 Dec - rezultat 19 js, 3 se oplodile, hiperstimulacija
    3 kod Lucija - za supresiju sprej Suprafect (mozda i to ima veze) svaki dan 8 dana po dva Gonala - 9 js, tri oplodene vratili, lagana hiperstimulacija - zahvaljujuci mom odbijanju boostera vjerujem, i ostvarena trudnoca

Iskreno ako nisi Pcos miskim da ti nije puno krenut sa 3 Gonala, a poslije smanjivat po potrebi
    Ovo mi je super potrebna informacija bila, meni je P davao deset dana po 3 gonala i 1 dec, stalno pratio ultrazvukom da ne hiperstimulira, ali mi je svaka jajna stanica uspješno oplođena razdijeljeno u 2 navrata, jako me brine rezultat 1 ili 3 od 19, to je bio IVF ili ICSI kao meni? Choragon je booster na koji misliš? I moj odabir je jednog dana ipak ići na porod kod P i čestitam na trudnoći!

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Citiraj 1977 prvotno napisa Vidi poruku
    Ovo mi je super potrebna informacija bila, meni je P davao deset dana po 3 gonala i 1 dec, stalno pratio ultrazvukom da ne hiperstimulira, ali mi je svaka jajna stanica uspješno oplođena razdijeljeno u 2 navrata, jako me brine rezultat 1 ili 3 od 19, to je bio IVF ili ICSI kao meni? Choragon je booster na koji misliš? I moj odabir je jednog dana ipak ići na porod kod P i čestitam na trudnoći!
    Pa brinulo je i mene jer su mi stanice bile ocito vrlo nekvalitetne a brojne
    O cemu to ovisi - tko zna
    Kad pogledas nije Lucijeva stimulacija bila bitno drugacija osim te supresije... Mozda se jednostavno tak potrefilo

Booster nije bio taj nego Brevatcid, al uloga je ista

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •