Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3965

Tema: Potpomognuta u VINOGRADSKOJ

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    BillieJean avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Cure, jel bila koja u vinogradskoj na IVF-u u polustimuliranom ciklusu? Zanima me da li sam dobro shvatila doktora: dakle, ja krenem s klomifenima, dođem 8dc na folikulometriju i onda će mi dati još nekoliko gonala/menopura? A znači to imaju odmah, ne treba se čekati kao za punu stimulaciju? To bi značilo da uvijek imaju neku zalihu lijekova za polustimulacije?

ivka13 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Citiraj BillieJean prvotno napisa Vidi poruku
    Cure, jel bila koja u vinogradskoj na IVF-u u polustimuliranom ciklusu? Zanima me da li sam dobro shvatila doktora: dakle, ja krenem s klomifenima, dođem 8dc na folikulometriju i onda će mi dati još nekoliko gonala/menopura? A znači to imaju odmah, ne treba se čekati kao za punu stimulaciju? To bi značilo da uvijek imaju neku zalihu lijekova za polustimulacije?
    Hmmm, nemam iskustva s polustimuliranim, ali bih ti svakako savjetovala da se dobro raspitaš da li će ti tih nekoliko menopura/gonala ulaziti u onih 6 dozvoljenih (hzzo) postupaka.

Sretno!

BillieJean avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Citiraj ivka13 prvotno napisa Vidi poruku
    Hmmm, nemam iskustva s polustimuliranim, ali bih ti svakako savjetovala da se dobro raspitaš da li će ti tih nekoliko menopura/gonala ulaziti u onih 6 dozvoljenih (hzzo) postupaka.

Sretno!
    A mislim da hoće......a kaj sad.....ionako je zakon takav da ne mogu oplodit više od 3js......pa čemu da se mučim i dobijem više js kad se opet svodi na isto?! A uostalom, optimistična sam i mislim da mi neće trebati 6 puta

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Samo da vas pozdravim, i ja krećem opet-očekujem sutra mengu pa počinjem sa pikanjem. Nakon svega ne znan čemu da se nadam, ne znan jel se više bojim da mi uspije il da mi ne uspije uffff. Kljukam se ogromnim količinama željeza u svim oblicima al ko da mi negdi curi sve....Al eto, sat kuca i ja ne mogu više čekat. Ako je koja od vas u postupku između 01. i 08. 04. javite se!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •