Pokazuje rezultate 1 do 50 od 5963

Tema: Potpomognuta u privatnim klinikama

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    M@tt avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Pola sata nakon sto smo izasli iz sunca se draga sjetila da smo mogli sad odmah izvadit TSH ali eto zaboravili smo...ici cemo ga izvadit u srijedu kad se vratimo. Znaci ako bi on sad bio jako povisen to bi znacilo da je stitnjaca u pitanju jel tako?

M@tt avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Budem pogledao tocne vrijednosti koje smo imali kad smo vadili kad se vratimo s setnje pa stavim gore... Ali mislim da je sve bilo ok osim tog tsh malo povisenog...

M@tt avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

TSH je znacio bio 3,34.
    FT3 4,8
    FT4 14
    Antitijela su negativna...

Po ovome je sve ok, osim tog TSH dosta iznad 2. Budemo izvadili u srijedu onda opet da vidimo na cemu smo.

thinkpink avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj M@tt prvotno napisa Vidi poruku
    Pola sata nakon sto smo izasli iz sunca se draga sjetila da smo mogli sad odmah izvadit TSH ali eto zaboravili smo...ici cemo ga izvadit u srijedu kad se vratimo. Znaci ako bi on sad bio jako povisen to bi znacilo da je stitnjaca u pitanju jel tako?
    a gle ne mora značiti da je samo štitnjača, ali barem bi vas uputilo nekamo, na neki trag. iako ja stvarno vjerujem da će joj nalaz biti uredan. jedno smo mi koje smo godinama na terapijama, pa nam je nalaz povišen a drugo ženskice koje ne primaju terapiju i imaju uredan nalaz.

ja ti i dalje tvrdim, da je njen nalaz štitnjače po onome što si do sada pisao uredan. nadam se da će tako i ostati.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •