Pola sata nakon sto smo izasli iz sunca se draga sjetila da smo mogli sad odmah izvadit TSH ali eto zaboravili smo...ici cemo ga izvadit u srijedu kad se vratimo. Znaci ako bi on sad bio jako povisen to bi znacilo da je stitnjaca u pitanju jel tako?
Pola sata nakon sto smo izasli iz sunca se draga sjetila da smo mogli sad odmah izvadit TSH ali eto zaboravili smo...ici cemo ga izvadit u srijedu kad se vratimo. Znaci ako bi on sad bio jako povisen to bi znacilo da je stitnjaca u pitanju jel tako?
Budem pogledao tocne vrijednosti koje smo imali kad smo vadili kad se vratimo s setnje pa stavim gore... Ali mislim da je sve bilo ok osim tog tsh malo povisenog...
TSH je znacio bio 3,34.
FT3 4,8
FT4 14
Antitijela su negativna...
Po ovome je sve ok, osim tog TSH dosta iznad 2. Budemo izvadili u srijedu onda opet da vidimo na cemu smo.
a gle ne mora značiti da je samo štitnjača, ali barem bi vas uputilo nekamo, na neki trag. iako ja stvarno vjerujem da će joj nalaz biti uredan. jedno smo mi koje smo godinama na terapijama, pa nam je nalaz povišen a drugo ženskice koje ne primaju terapiju i imaju uredan nalaz.
ja ti i dalje tvrdim, da je njen nalaz štitnjače po onome što si do sada pisao uredan. nadam se da će tako i ostati.