Istina o ukusima se neraspravlja (netko voli crnke,netko plavuse, a netko odreda

)
Kad se sjetim naseg pocetka i cudnih reakcija nekih doktora uf...
Dozivili smo da nam je pregled trajao 2 min kod odredenog doktora. Još uvjek mu racunam tarifu jer za te dvije min smo platili 250 kn.
Jojo nadi moje postove i postove od moje zene p a kad sagledas sta smo sve prosli pogledaj. Jer pored svih tih problema moja zenica nikada kod doktora M.nije pustila niti suze. Svaki put nas je smirivao i uvijek imao vremena za svako pitanje. Bez panike i zurbe odgovarao je na sve-bez obzira na red u cekaonici.
Strucnost i iskustvo, oprema vrhunska.
Jednostavno uljeva povjerenje i smirenost. A samo mala cinjenice trudnicka knjizica moje drage je puna njegovih komentara i analiza.Uvjek sam govorio da izgleda kao slikovnica. Jednom prilikom nam je rekao da on to sve upisuje ne radi sebe vec radi ljudi i doktora koji te prime u bolnici.
Sve u svemu
Jojo to je tvoja odluka, ali vjeruj mi, sto se tice naseg iskustva- i kad bi u nekom zivotu imao brata ili sestru ginekologa opet bi izabrao Mimicu.
Za nas cu uvjek reci da smo tijekom trudnoce imali veliku srecu ali i pomoc svih dobrih ljudi na ovom forumi i naravno doktora Mimicu.
Iskustva s drugim doktorima u Splitu ostavljam za sebe, ali vjeruj mi nisu bila ugodna.