Pokazuje rezultate 1 do 50 od 150

Tema: odore u školama

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    EvaMONA avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Ja sam nadasve za slobodu izbora općenito, ali zaista mislim da bi to bilo praktičnije (s gledišta tempa života) i jeftinije rješenje, a socijalni element mi se također sviđa.
    Istina, sve dolazi od odgoja, ali i djeca koja nisu odgojena u luksuzu ako im se stalno šeće pod nosom naravno da donekle pate i žele što i drugi; mislim da bi se time i od strane durštva i škole slala poruka da se tamo izražavaju svojim znanjem , karakterom , talentima i sl., a ne onim što imaju na sebi.
    Moja djeca još nisu u školi, ali već i u vrtiću postoje prevelike, na prvi pogled očite razlike, ali mislim da su djeca u biti toga svjesnija kako odrastaju tj. u školi.

klara avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj EvaMONA prvotno napisa Vidi poruku
    Moja djeca još nisu u školi, ali već i u vrtiću postoje prevelike, na prvi pogled očite razlike, ali mislim da su djeca u biti toga svjesnija kako odrastaju tj. u školi.
    Sad si mi dala misliti. Ja nevvidim razlike u vrticu, u stvari ih ne dozivljavam. Neka djeca npr imaju skupe tenisice, neka ne, to vidim na polici ali nije mi palo na pamet da ih klasificiram po tome. Ni mojoj curki to nije bitno. Ne smeta ju nositi odjecu koja nije nova i nije joj vazno sto ce drugi misliti.
    Da je meni bitno koje markice odjece nose moji prijatelji, i mom djetetu bi bilo.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •