Pokazuje rezultate 1 do 50 od 4229

Tema: "azoo statistika"

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

evo cure imamo zakazanu punkciju u 17 : 30 u nedelju , nadamo se bar jednom ali vrijednom da ce uspjeti izvuci. zavrsili sa terapijom pa valjda ce nas neko odozgo pogledati bar da nadju jedan -dva komada naravno ziva i zdrava.

Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Citiraj boss prvotno napisa Vidi poruku
    evo cure imamo zakazanu punkciju u 17 : 30 u nedelju , nadamo se bar jednom ali vrijednom da ce uspjeti izvuci. zavrsili sa terapijom pa valjda ce nas neko odozgo pogledati bar da nadju jedan -dva komada naravno ziva i zdrava.
    Boss, je li onda planirate da zaledite uzorak, ako bude plivaca???
    Ja cekam da mi se jave iz klinike, nama ce najverovatnije u ponedeljak odlediti jajne celije i "plivace"

Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Citiraj zasto_bas_mi prvotno napisa Vidi poruku
    Boss, je li onda planirate da zaledite uzorak, ako bude plivaca???
    Ja cekam da mi se jave iz klinike, nama ce najverovatnije u ponedeljak odlediti jajne celije i "plivace"
    nema zaledjivanja ja jutros pre zore primila stopericu i puna sam folikula, pa ako bude plivaca odmah ce ih da iskoriste, obadvoje imamo sutra punkciju, pa ako bog da za par dana mozda mi i vrate koji embrion,
    sad sve zavisi od toga sta ce tesom naci.

tuzna avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

boss,rzim fige.javi sutra sto prije kako je proslo.mislit cu na tebe citav dan

Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Citiraj boss prvotno napisa Vidi poruku
    nema zaledjivanja ja jutros pre zore primila stopericu i puna sam folikula, pa ako bude plivaca odmah ce ih da iskoriste, obadvoje imamo sutra punkciju, pa ako bog da za par dana mozda mi i vrate koji embrion,
    sad sve zavisi od toga sta ce tesom naci.
    boss, ja ti zelim isto sto i sebi, a to je da imamo isti termin tamo negde u decembru

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •