Stranica 70 od 94 PrviPrvi ... 2060686970717280 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 3,451 do 3,500 od 4691

Tema: Atopijski Dermatitis

Pepita avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Nep mi smo ustvari od 2. mjeseca atopičari i upravo je bepanthen to sve držao pod kontrolom..
    Ovo što si gore napisala je identično meni rekao dermatolog, kupanje svaki dan u ovim gore sredstvima što si navela i odmah nakon kupanja brzo kremu.
    Isto tako mi je kazala da uvijek držim dijete "masno" i dobro namazano doslovce da mi klizi niz ruke.

A što kad dođe ljeto, mi smo u Dalmaciji po cijeli dan na moru???
    Njoj je doduše koža tijela super, sasvim normalna i nikad ništa, problem je jedino lice, suhoća i te crvene upaljene fleke koje se javljaju, užasno su suhe i tvrde.
    Što da joj stavljam na lice i tijelo ljeti. Ima li tko ideju???

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

pepita pošto i ja imam dva alergičara koja su kad smo na moru cijeli dan na plaži,sve ovisi kakvo je dete i kaj mu više paše. Moja klinka s 6mjeseci je mogla samo proć kroz vodu bez dernajve, a klinjo je bil na moru s 2 mjeseca, . Mi bi rado bili na tvojoj plaži po cijele dane

Pretežno dete nek bude u hladu, tak male nije ni dobro izlčagati suncu, ak baš hoćeš nekaj protiv sunca imaš mineralnu kremu . Posle ti nađem kak se zovu.
    Posljednje uređivanje od jelena.O : 07.04.2012. at 06:51

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

mojoj je pregenijalno pomogla krema Euten od Bioeliksira, košta 430 kn

Pepita avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Jeste li, dok ste isključivo dojile izbacile iz svoje prehrane sve namirnice koje mogu biti potencijalno štetne, tipa čokolada, km i sl.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

ja da i sve iz km ( s čokoladom skupa), paradajze,jaja, ribe i riblje plodove, agrume, soju

kod klinca + sve od gluteina, svinjetine,govedine.

Pepita avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

I ja sam prestala to sve jesti. Mada ne znam što je uzrok i sjećam se da je bilo "dobrih" perioda kada sam jela isto sve.
    Ništa, dok dojim izbacit ću sve što može izazivati alergijsku reakciju, a kad počme dohrana vidjet ćemo.
    Kako je ona od rođenja "problematična sisačica" i ja se sebi divim kako još dojimo, počela sam lagano povećavati proizvodnju da imam za početak dohane svoje mlijeko.
    Trenutno ne mogu izdajati ništa, a pod cijenu bilo čega želim izbjeći adaptirano, jer mislim da joj nije potreba.

Pepita avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

...e da zaboravih pitati...koji vam se prašak za robu pokazao dobrim i nježnim.

oka avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Pepita ako stvarno izbacuješ km iz prehrane baci oko na deklaracije, iznenadila bi se da skoro
    svi proizvodi sadrže kravlje mlijeko. I suhomesnati, naravno kekse, tamo gdje je maslac, pekarski proizvodi također...
    nije da se ne nađe bez, ali stvarno ga ima tamo gdje se najmanje nadaš.

Pepita avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Ma iskreno ništa ne znam. Dermatolog nije rekao ništa vezano za moju prehranu.
    Ne znam da li bi trebala izbaciti potpuno sve što može štetiti ili ne. Ništa ne znam...
    Iskreno nisam ni pitala jer mi se činilo logično izbaciti sve, a kad sam došla kući onda sam skužila da ću jako malo toga jesti.
    Da li treba km izbaciti skroz ili može proći par kapi u kavi i u tragovima poput nekih proizvoda...

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

ja bi ti svakak preporučila da se testiraš, pa ak detetu bude negativno da ipak ubaciš u prehranu, ako ne ostaješ na staroj prehrani. Mojima smeta i jedna kap mlijeka u moru.

I svakak prije nego kreneš na bilo kakvo adaptirano posavjetuješ se s stručnjacima što i kako, jel ako si u istom sosu ko ja, ne gine ti medicinska mlijeka( koja supreporučljivo ostavit za što kasnije, ili uopćene uzimati), a koje možeš dobiti samo na recept.

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Ja sam prvo izbacila mlijeko i jaja. Nije bilo nista bolje. Pa sam ponovno uvela mlijeko ali samo u kavi, cisto da vidim dal ce bit reakcije, Nista. Pa sam popila salicu tokom dana i opet nista. Tako da opet pijem mlijeko. Isto sam napravila s jajima. A i na testiranju se pokazao negativan na mlijeko i bjelanjak. Sve ostalo mi je misterij, dal da jedem ili ne, dal reagira ili ne. Jer mi se cesto cini da jednom reagira a drugi put ne.

Pepita avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

koksy koja testiranja mogu obaviti sa djetetom od skoro 6 mjeseci.
    Bar da nešto isključim, nema smisla da ništa ne jedem

aishwarya avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

meni se teško odlučiti na vađenje krvi iz vene, nema još 6 mjeseci, zato ću još pričekati na testiranje. U međuvremenu sam izbacila brdo namirnica, među ostalim, kravlje mlijeko i jaja, i nije tako teško kad se navikneš. A dohranu ću polako i pratiti, ako mu se AD pogora, vodit ću ga na testiranje
    btw. malo posuške i euten riješili su osip na nogici koji nije prošao od kortikosteroida
    thanks, jelena

Pepita avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Ja više nemam problema s alergijama, ali nekad sam imala i testirao me dr. pomoću trakica, kapne nešto na kožu i onda valjda gleda reakciju.
    Može li se to kod ovako malih beba. Ni ja svoju ne bi bilo.
    Nije problem izbacit namirnice za svoje dijete bi bila na kruhu i vodi, ali ako imam mogućnost eliminacije rado bi pristala na to.

Pepita avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

...e da što je posuška i euten.

aishwarya avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

za mlijeko i jaje se lijepi na leđa i to mi je OK. A za drugo bi trebalo djetetu vaditi krv iz vene, bar tako kaže naša pedijatrica. Nisam u ovom polju neki stručnjak, pa ne znam može li se na način koji opisuješ ispitati alergija na hranu

Pepita avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

...aha kužim. Najbolje da sutra zovem ovog dr. u Makarskoj što je meni davno radio.
    Inače meni se to kod moje cure ne čini strašnim. Suho lice, ponekad crvene fleke do uha i to je to.
    Posljednje uređivanje od Pepita : 09.04.2012. at 23:13

aishwarya avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Citiraj Pepita prvotno napisa Vidi poruku
    ...e da što je posuška i euten.
    kreme, Euten se može kupiti u ljekarni i prilično je skup, a posuška se naručuje preko telefona

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

koksy koja testiranja mogu obaviti sa djetetom od skoro 6 mjeseci.
    Bar da nešto isključim, nema smisla da ništa ne jedem
    Mi smo vadili krv iz vene, imao je 7 mj tad, mozda cak i manje. Na uputnici je pisalo mlijeko, jaje, macja dlaka, (imamo macku u kuci) grinje i prasina. Oni su napravili samo na mlijeko, jaja i grinje, pretpostavljam da nisu imali reagense za ovo ostalo, niko nista nije rekao a nisam ja osobno podizala nalaze pa nisam mogla pitat.
    To testiranje definitivno nije pouzdano kod tako malenih ali sam htjela vidjet koliki je Ige pa kad smo vec vadili krv zbog toga usput smo i ta testiranja napravili.

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Zaboravih se pojadat

Mali je koma! Lice i brada su mu katastrofa crveni. Pregibi, guza...pristici po ledima i trbuhu... A nista ni on ni ja nismo jeli sta vec nismo.
    Jadnicak je navecer toliko plakao, pretpostavljam da ga je svrbilo jer se cijelo vrijeme trljao licem u mene, koliko nije u ovih 8 mj zivota. Nikako ga smirit ni umirit, bas ono bolan plac + nervoza.
    Uzet cu posusku pa sta bude, ne znam vise sta bi, ocajna sam.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

inače vađenje krvi iz vene i nije neka tragedija,inače kod mojeg velikog kad je imo 3 tjedna i završio u bolnici, nisu mu mogli naćvenu ( nisu mu mogli nać ni s godinu dana) i vadili mu iz glave.
    Inače vađenje iz krvi je puno lakše i bezbolnije nego prikovi ( kojeg jsu mojoj curki radili s 6 mjeseci isvi bilio negativni, a krvi strahota od nalaza)

aishwarya avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Ma naravno da nije tragedija, ak se mora. A što se tiče vađenja iz glave, to zvuči strašnije nego jest. Maloj su prije operacije tako vadili krv i nije ni primijetila, dok je vađenje iz ruke ipak bilo malo gadnije. Uglavnom, ne bih ak ne moram. Na sreću, čini se da pali ovo kaj radimo.

Koksy, baš mi je žao malenog, probaj posušku, nemaš što izgubiti. Ja sam za cure koristila i hidrolat hamamelisa da umiri kožu.
    Posljednje uređivanje od aishwarya : 10.04.2012. at 09:01

Pepita avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Ja sam baš kontaktirala ovog jednog arelologa koji je davno meni pomogao.
    Naravno ništa se ne može s ovako malim djetetom.
    Dobila sam zanimljivu informaciju da km mogu konzumirati, ALI mora biti prokuhano do vrenja...

Mojoj curi zaista to nije strašno i zahvaća samo lice, dakle suhoća, baš suhoća, perutanje je bilo prisutno kad je bila baš malena, a sada suhoća i te crvene fleke s jedne i druge strane lica do uha.
    To crvenilo je nekad odlazilo samo od sebe, naravno uz mazanje, meni je Bepanthen najbolje pomagao onda, s tim da nisam koristila kreme baš za atopičnu kožu.
    Sada nakon kortikosteroida lice je porculansko, predivno, mekano i lijepo, mažem joj s A-dermom ali doslovce pazim da je stalno masna.
    Uzet ću i posušku, nemam što izgubiti.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

pepita a kaj je km, različitije od prokuhanog km,imaju isti sastav, i proteine, samo možda drugačiji ukus, napose ako je friško. Inače moja velika klinka koja je isto alergičar smije popit samo jogurt, a od čistog domaćeg ( a i kupovnog) kuhanog mlijeka dobi osip.
    Ak je dete alergično na kravlje i u pol ( ma i u deset puta ) manje kak su moji, ja se ne bi igrala s time.
    Posljednje uređivanje od jelena.O : 10.04.2012. at 13:40

Nep avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Nep mi smo ustvari od 2. mjeseca atopičari i upravo je bepanthen to sve držao pod kontrolom..
    Ovo što si gore napisala je identično meni rekao dermatolog, kupanje svaki dan u ovim gore sredstvima što si navela i odmah nakon kupanja brzo kremu.
    Isto tako mi je kazala da uvijek držim dijete "masno" i dobro namazano doslovce da mi klizi niz ruke.

A što kad dođe ljeto, mi smo u Dalmaciji po cijeli dan na moru???
    Njoj je doduše koža tijela super, sasvim normalna i nikad ništa, problem je jedino lice, suhoća i te crvene upaljene fleke koje se javljaju, užasno su suhe i tvrde.
    Što da joj stavljam na lice i tijelo ljeti. Ima li tko ideju???
    draga mi smo od prvog dana atopicari imala je cak napadaj da mi je prestala dva puta disati i zavrsila na intenzivnoj s ugrozenom novorodjencadi... kazu da kilaza bebe ima utjecaja na to, moja se rodila sa 4150kg... danas sam pukla i otisla u ljekarnu i kupila sam mustelinu kremu za tjemenjacu i seboroicni dermatitis vlasista i lica i cekam vecer da je namazem... platila sto kuna tubicu koju jedva vidis ali to i je zadnja nada cula sam za magicni Eutan i skup je ko vrag, 430kn i navodno rukom odnese ali odnese posljedicu, ne odnese uzrok, treba naci uzrok... od prasaka koristim faks sensitive a omeksivac silan za bebe, jucer mi jedna doktorica rekla da je na testiranjima omeksivaca jedino on bio bez kemije i donekle je najprirodniji a ja ga koristim jos od starije kcerke koja je isto imala ad ali jako jako blagi i povukao se sa 6 mj sam od sebe... ne znam vise ljudi luda sam, znam jedino da farmaceuti na meni dobro zaradjuju dok ja placem i cupam kosu... nije mi zao novaca vec dajte barem pomozite necim pa koliko kosta da kosta

crnkica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

i kod mog djeteta je koža na tijelu super samo je lice uvijek puno točkica i suho i ja sam luda od tih razno raznih kremica i isprobavanja. sve nam vrlo brzo izgubi smisao pa tako samo trošimo tone i tone novca a stanje bude samo kratko dobro. Ni meni nije žao novca samo da mu bude dobro, jer mi srce puca kad vidim da se opet češka i crveni
    Posljednje uređivanje od crnkica : 10.04.2012. at 17:18

Pepita avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Ne znam, ali kod nas stanje zaista nije toliko loše, mislim uopće nije nešto posebno loše.
    Ona od rođenja ima problema, ali kao pedica je govorila da je to samo osjetljivost jer je roba iritira.
    Ja sam sve ovo vrijeme jela sve i pila sve, km ponekad i više od pola litre i nisam primijetila da je bilo gore ili bolje.
    Agrume ne konzumiram nikako od prije dva mjeseca, ne znam zašto ali oni su mi se učinili sumnjivim.

Izbacila sam sve potencijalne alargene i to je to. Ja bi za svoje dijete učinila sve, bez razmišljanja.
    Ali moram priznati da mi uopće nije lako, jer ovo je prvi put u životu da ja nešto ne smijem jesti.
    Nikad nisam bila na djeti ili sl. jela sam čokolada na kile kad mi se jelo.
    Moram priznati da mi je ovo odricanje teško palo i baš mi znači vaša podrška

Da ću se pridržavati pravila u to nema govora, taman da hoće dojiti do četvrte godine...
    Za svoje dijete bi sve napravila bez kompromisa.

I meni je to čudno s km, zašto može kad ga prokuham. Pitala sam dvaput je li to misli na ono u tetrapaku i kaže da jest.
    Znam da je jedan od poznatijih dr.

Vi što pijete kavu s mlijekom, što stavljate umjesto km??? Ima li neka tajna

Meni je N. sada super, prvi put otkako se rodila smo mazali kortićima...sad ćemo vidjeti s izbacivanjem dosta toga iz moje prehrane hoće li stanje ostati dobro, hoće li se pojaviti ali u blažem obliku ili će opet biti isto.

Pepita avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Cure u jednom se sve slažemo, novac nije bitan, samo da djeci nešto pomaže...

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

nemoj pit kavu,ja sam popila u životu kavu i pol i živa sam, ali neke cure stavljaju rižino mlijeko

Nep avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

nakon 7 dana terapije korticima kad je imala mjesec dana prvi put sam vidjela kako moje dijete doista izgleda, mislim izgleda bez tog crvenila, krvarenja, lucenja i ljuskanja... gledala sam je 5 dana i divila se, nakon toga opet vise nisam vidjela svoje dijete vec samo taj odvratni, glupi AD...no rekoh, necu kortice, poprave nesto a naprave nesto sasvim drugo puno teze izljecivo... razdrazi me kad vidim kako po netu ljudi nude cudotvorne kreme tipa sinoderm i ostalo, prosurfam puna nade- kortic ofc!!! NECU!!! Pa makar se borila do iznemoglosti ali necu kortice, zato je i ne vodim kod privatnog dermatologa jer jedino sto krkaju je dvije vrste kortica u shemama....

Bebinja avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Nama su Euten+Panda probiotik bili dobitna kombinacija.
    Stvarno ništa drugo nam nije pomoglo,ni dermokozmetika kao A-derma i ine, ni kortići ni fenistil...
    A dječak je baš imao uzasan AD, i danas mu se pojavi ponekad,ali nije ni sjena onoga šta je bilo.

Pepita avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Citiraj jelena.O prvotno napisa Vidi poruku
    nemoj pit kavu
    Dok dojim pijem malo, jednu šalicu dnevno, ali sanjam o onom danu kad više ne budem dojila i kad više ne budem ograničena.
    Obožavam je, sanjam je, ma ne mogu opisati. Uz to, bez nje me ujutro boli glava
    Njen miris bi me digao iz mrtvih.
    Ne pijem, ne pušim, treniram, jedem zdravo i onda si bar priuštim zadovoljstvo u kavi.
    Moja jelena.O da te bar mogu potpisati.

Bebinja da li daješ Pandu samo kad se pojavi AD ili...

Nep znam da je teško, meni je muka bilo gledati ove dvije mrljice i kako se češe ponekad, a kamoli da joj je cijelo lice. Šaljem veliki virtualni

Cure da se ne tlačite pisati, da li postoji neki topic gdje su mame atopičara pisale kako su započimale dohranu i čime.
    Mi isključivo dojimo i mislim tako nastaviti bar do 7. mjeseca, ali onda bi ipak htjela znati neke detalje i nešto više.
    Ja ću početi s žitaricama (riža, proso) kao i s curom.
    Jeste li im prokuhavale voće. Sad će breskve, marelice, trešnje, što je s njima? Jagode ove godine mislim da neću davati...

Nep avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Ja sam davala bebi Biogaiu i bilo je ok sve dok doktorica nije rekla no no jer ima nekih spora i kao dok ne odobri alergolog... rekoh ja njoj da je on vec odobrio i rekao super da to pije ali nije vrijedilo... prestala davati i evo tek smo prije par dana prestali imati grceve a prosli 3 mjeseca 20.03. izgledam kao zombi, spavam po 4 sata nocu zbog male a rano ustajem zbog velike

Pepita avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Ajde da su bar grčići prošli. Lakše je kad dijete ne boli.
    Sad će možda i noć biti lakša.

Bebinja avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Davala sam i ja Biogaiu,ali nije bilo nikakvog učinka.
    Pandu sam mu davala dok je bio u tom katastrofalnom stanju ,popio je tri ture toga.
    Nakon toga,baš je koža bila odlična.

crnkica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Pandu još nisam probala....biti će da ćemo brzo u nabavku. Gdje si ti nabavila?

Nep avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

ma da barem preko dana mogu spavati s njom ne bi bilo problema, danas zaspala s mladjom u 3.15 nakon sto se isprduckala i izpodrigivala (sat vremena nakon sto pojede Neocate obavezno drama), velika spava i zacorim i ja i u 3.25 cujem "Ajde mama, nece pajat"... evo sad place i sva je crvena, ne moze zaspati pa sad ne znam jel to od mustele sto sam joj namazala za tjemenjacu ili je od aderme kupke koju sam opet pocela koristiti nakon tjedan dana... a ta Panda, prvi put cujem za to, zar stvarno pomaze? vidim da su skromnu cijenu stavili kao i svi koji se baziraju na proizvodnji kozmetike najmjenjenu atopicarima

PS jel to svima mod mora odobriti post ili samo meni?

Bebinja avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Mi smo Pandu kupovali u Splitu.
    Evo link,ispod sličice,na desnoj strani ima popis prodajnih mjesta.
    http://vitality-international.hr/?pr...i-biotic-panda

Nep avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Citiraj Bebinja prvotno napisa Vidi poruku
    Davala sam i ja Biogaiu,ali nije bilo nikakvog učinka.
    Pandu sam mu davala dok je bio u tom katastrofalnom stanju ,popio je tri ture toga.
    Nakon toga,baš je koža bila odlična.
    da li se AD vratio nakon toga ili ste ga uspjesno zauvijek uklonili?!

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Citiraj Nep prvotno napisa Vidi poruku
    PS jel to svima mod mora odobriti post ili samo meni?
    Samo tebi, zasad, jer si nova. Ne znam do koliko postova to ide.

Bebinja avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

kažem,pojavi se njemu i danas crvenilo,ali nije to ni sjena onome kako je bilo,a bilo je užasno.
    em suha koža,em crvenilo,em svrbež,em otvorene rane.
    sada to rješavamo eutenom.

i da,skupo jeste,i euten i panda,bila sam dosta skeptična,ali rezultati su tu.

A-derma je nama bila užas,znalo mu se od toga stanje pogoršat.
    Imali smo nešto i od Uriage-a,Eucerin(plava linija) ,Mustela(imaju baš liniju za atopičare,itd...

aishwarya avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Jeste li probale čisti shea maslac? za svakodnevno mazanje suhe kože, kad se stanje malo popravi.
    Ima čak i neku malu UV zaštitu
    Euten je i meni super, ali ima mentola pa ću ga koristiti samo dok je nužno, a onda prelazim na shea maslac.
    100 grama je oko 50 kuna

Nep avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

znam,skupo je zato sam i ja skepticna... vec sam toliko novaca bacila da je to strasno... izgleda i ova mustela krema za tjemenicu da je isto bacen novac

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Tjemenicu rijesi maslinovim uljem, i ja sam bacila novce za Mustelu, 2 tj. s tim prala i otislo 5 tjemenica a s maslinovim sve u 2 dana otislo. I ne brini, fino se to ulje upije, nece bit masno dijete drugi dan

Ja cu sad ic u ljekarnu po belobazu. Cula sam da je dobro u nju umjesat ulje crnog kima. Sta mislite o tome? Ne znam vise sta bi, sve ove skupe kreme ne pomazu, uzet cu posusku kad mi sjedne porodiljni a dotad ga moram s necim mazat jer je sve gore i gore.

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Citiraj aishwarya prvotno napisa Vidi poruku
    Jeste li probale čisti shea maslac? za svakodnevno mazanje suhe kože, kad se stanje malo popravi.
    Euten je i meni super, ali ima mentola pa ću ga koristiti samo dok je nužno, a onda prelazim na shea maslac.
    100 grama je oko 50 kuna
    Kupila sam Niveu sa shea maslacem i bila je dobra jedno vrijeme, evo sad ga mazem s tim 3-4 puta dnevno i pomaze ali vrlo malo.

aishwarya avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

koksy, nivea ga vjerojatno sadrži u vrlo maloj količini. Kad je curama koža bila koma, u shea maslac sam umiješala ulje noćurka i nisu se toliko češale.
    Belobazu nisam koristila jer općenito izbjegavam parafinsko ulje

aishwarya avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

oka avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Meni pak je jedino mustelina pjena pomogla. A maslinovo baš i ne, valjda to opet sve ovisi.
    Htjela bih reći da već toliko godina čitam o tim kremama i svi pobacamo
    novce jer mislimo da je krema jedino rješenje kožnih problema i nikad ništa ne pomaže.

Tak sam i ja, mustele, a derme, neki lipo, noćurak, hamelis, lavera...
    od nekih je bilo mrvu bolje ali ništa konkretno i vraćalo se.
    Uglavnom zbog niza nekih poteškoća odlučili smo se na neka testiranja pa
    tako i na intoleranciju jer za alergiju smo znali da vjerovatno nije.
    Uglavnom izbacivanjem namirnica, mjeseci probiotika koža je bez flekica.
    Jest mrvu suha, ali opet mekana prema prijašnjem stanju.
    Da li bi se stanje popravilo samo sa probiotikom možda bi evo gore
    primjera, mi smo konkretno uzimali VIP premium probiotik, jer
    spada u najkvalitetnije, ne znam da li godine imaju važnost kojeg uzimati.
    I sa apsolutno ničim nisam mazala kožu jer čim sam više mazala više ju je peklo.

Zato bih svima preporučila da se pokuša iznutra djelovati na problem
    i radije dati novac za dobar probiotik nego sto krema.
    Jedino mislim da sam za posušku isto čula da je jako dobra.
    Eto, malo viđenje iz mog kuta.

jurisnik avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Citiraj aishwarya prvotno napisa Vidi poruku
    100 grama je oko 50 kuna
    gdje ga kupuješ?

oka avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Isprika, za Euten bioeliksir sam čula sve najbolje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove