Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2033

Tema: Varaždin 5. dio

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Hej. Ja sam nova buduća mama i baš mi je drago da ovdje dijelite dragocjena iskustva.
    I ja ću rodiTi u Vž rodilištu i iskreno nema pojima o ničemu. Mene zanimaju iskustva s primaljama pošto one u samom ovom čudesnom činu o kojem se priča imaju puno veču ulogu od doktora. Vidim da spominjete sestru Eriku. Znam da je ona glavna sestra i da je mala vjerojatnost da se na nju nabasa. Jeli moguć dogovor s primaljama?

Canaj avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj martamarta prvotno napisa Vidi poruku
    Hej. Ja sam nova buduća mama i baš mi je drago da ovdje dijelite dragocjena iskustva.
    I ja ću rodiTi u Vž rodilištu i iskreno nema pojima o ničemu. Mene zanimaju iskustva s primaljama pošto one u samom ovom čudesnom činu o kojem se priča imaju puno veču ulogu od doktora. Vidim da spominjete sestru Eriku. Znam da je ona glavna sestra i da je mala vjerojatnost da se na nju nabasa. Jeli moguć dogovor s primaljama?
    hoćeš li ići onda na tečaj za trudnice?
    od ukupno 4 predavanja primalja Erika drži predavanje -drugo po redu, ali to još provjeri...pa možeš nju tamo direktno sve pitati...
    i ja bih još dodala na "ulogu u čudesnom činu" - nemoj zaboraviti da upravo ti imaš najveću ulogu u porodu (kao i beba),a onda bi bilo još idealno da imamo svi nekoga tko nas u tom činu podržava (pratnja, primalja...itd)

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •