Pokazuje rezultate 1 do 50 od 613

Tema: Moje iskustvo placentofagije

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    flopica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

ni meni nije dvojbena moralna upitnost autorice niti vidim da je to netko tvrdio
    moralnost uopće nije domena o kojoj ja ovdje raspravljam
    ali ja se ne mogu tvoriti da mi je jedenje organa ok. i prihvatljivo jer meni nije, pače nezamisalivo mi je
    znači ja ni u snu to ne bih učinila
    što ne znači da npr. poznajem autoricu da bi nju upilala zašto si i kako si i kako si mogla
    i ne bih je prokazivala prstom
    možda bih joj od znatiželje postavila par pitanja, onako bez prevelikog detaljiziranja i pojedinosti oko posteljice jel,jer sam gadljiva
    ali dok god žena nije dirnula u nešto čime je ugrozila druge, nema problema

jedino, čisto me zanima Hojruk da li postoje neki dokazi, istraživanja koja potvrđuju tvrdnje o blagotvornosti posteljice na ponašanje nakon poroda?
    mislim moguće da je tome tako, samo ja poznajem žene koje su isto tako nenaspavane mjesecima a nasmijane i niti malo nerovozne
    što meni spada u domenu vjerovali ili ne jerbo ja kad dvije noći izgubim postajem onako, hm malko neurozna

dorotea24 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Citiraj flopica prvotno napisa Vidi poruku

jedino, čisto me zanima Hojruk da li postoje neki dokazi, istraživanja koja potvrđuju tvrdnje o blagotvornosti posteljice na ponašanje nakon poroda?
    mislim moguće da je tome tako, samo ja poznajem žene koje su isto tako nenaspavane mjesecima a nasmijane i niti malo nerovozne
    što meni spada u domenu vjerovali ili ne jerbo ja kad dvije noći izgubim postajem onako, hm malko neurozna
    čuj, nikad se ne zna u kome čuči mali placentofagaš i tko zna gdje su završile posteljice tih nasmijanih žena

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Citiraj dorotea24 prvotno napisa Vidi poruku
    čuj, nikad se ne zna u kome čuči mali placentofagaš i tko zna gdje su završile posteljice tih nasmijanih žena

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •