Pokazuje rezultate 1 do 50 od 613

Tema: Moje iskustvo placentofagije

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    vertex avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj Deaedi prvotno napisa Vidi poruku
    Ja svojem nisam ni rekla o čemu se ovdje raspravlja, zabranio bi mi da idem na Rodu! Ionako misli da su tu samo lude babe, a ovo bi mu bojim se samo potvrdilo tezu.
    Pa da, muževi koji zabranjuju ženama da idu gdje hoće imaju tendenciju misliti da su žene lude babe :D.
    Zezam se, znam da si to samo tako rekla, ali mi je baš zgodno uletilo.

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Citiraj vertex prvotno napisa Vidi poruku
    Pa da, muževi koji zabranjuju ženama da idu gdje hoće imaju tendenciju misliti da su žene lude babe :D.
    Zezam se, znam da si to samo tako rekla, ali mi je baš zgodno uletilo.
    A čuj, mi ti jedno drugome imamo diskrecijsko pravo zabraniti neke stvari, one koje smatramo opasnim po zdravlje Tako sam ja njemu zabranila pušenje, zabrinuta za njegovo fizičko zdravlje - šta ako povuće paralelu, pozove se na tu moju zabranu i zabrani mi Rodu, radi utjecaja na psihičko zdravlje

vertex avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

A čuj, mi ti jedno drugome imamo diskrecijsko pravo zabraniti neke stvari, one koje smatramo opasnim po zdravlje Tako sam ja njemu zabranila pušenje, zabrinuta za njegovo fizičko zdravlje - šta ako povuće paralelu, pozove se na tu moju zabranu i zabrani mi Rodu, radi utjecaja na psihičko zdravlje
    Pa gledaj, ako vas to pravo vodi u tajenje vaših dnevnih aktivnosti, mislim da biste trebali preispitati njegovu smislenost. Lijepo mu pokaži i prepusti se njegovom sudu. Ili barem sama sebe propitaj zašto si tako puno ovdje i štete li ovakve bizarnosti tvom zdravlju.

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Citiraj vertex prvotno napisa Vidi poruku
    Pa gledaj, ako vas to pravo vodi u tajenje vaših dnevnih aktivnosti, mislim da biste trebali preispitati njegovu smislenost. Lijepo mu pokaži i prepusti se njegovom sudu. Ili barem sama sebe propitaj zašto si tako puno ovdje i štete li ovakve bizarnosti tvom zdravlju.
    Ti se baš ne znaš šaliti, jel da?

vertex avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Ti se baš ne znaš šaliti, jel da?
    Pa ja mislim da znam. Tebi sam djelovala ozbiljno?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •