I ja sam rodila i dr. u bolnici napokon odredio pravo trajanje trudnoće (kao da je to više igralo ulogu), dakle 36+2 - 2930 i 47 cm
I ja sam rodila i dr. u bolnici napokon odredio pravo trajanje trudnoće (kao da je to više igralo ulogu), dakle 36+2 - 2930 i 47 cm
L&L čestitsam na Luki!
moja bebe u 37. tj. je bila 2800
sve me strah koliko će to djetešce biti, čini mi se veeeeliko
sad kad čitam stranu prije vidim da nemam prava glasa, pa moje je među sitnijima, hahhaa
ja ubjeđena da je to veeeeliko
Ma tek dok se rode vidi se prava veličina glavno da je sve u redu, evo meni je čak i drago da sam ranije rodila ipak već držim u rukama malca skoro 2 tjedna i na očigled raste
Curku procjenili na 3800 u 38 tjednu,rođena u 42 tjednu 4320g.Sina u 37 tt procjenili na 4700g,rođen u 39 tjednu 5200g.Ova beba je veća za tjedan!
Nitenaja, kakvi su bili porodi? meni je decko od pocetka prednjacio 10 -ak dana, rodjen 4150gr, prirodan porod , bez konca...sad bebana opet prednjaci za isto toliko, sutra pregled, pa cemo vidjeti...prva mi je bila 3500gr, ovi kasnije krupniji.
25 tt 873 g
Po riječima dr. maleni je napredan![]()
moj maleni je sa 29 tjedana imao 1500 g
malenu sam rodila sa 41 tjedan i imala je 3850
meni se nekako čini da je sada bebica veća, i trbuh mi je veći....mene je jedino strah da ne bude prevelika beba pa da neću moći prirodno roditi, al ipak mi je najdraže da beba dobro napreduje
32+6 curica teška 1850g
uh... 34+2 dečko između 1,700 i 1,900kg. Jedna ginekologinja kaže "Jako mala beba", drugi kaže "nešto manja beba"...
jučer na pregledu 30+4
1 beba 1600gr
a 2 beba 1630 grama
svi zadovoljni![]()
35+6 curka ima 2350g
29. tjedan, maleni ima 1400g. Dobio 400g kroz dva tjedana. Samo nek on raste
34+1
bebe su između 2400 i 2500 grama. Nekako mi se čini da su puno narasle u zadnja 2 tjedna.
frka20, i meni se ovo cini jako puno, da nije maleni 1600gr??
evo mi smo danas usli u 31. tjedan i bebica ima 1500gr!
ne, iako su me sa 29tj kad je imao 1400gr slali za OGTT - al nalaz je ok. I da, jednostavno mi je teško za povjerovat
da je u ta tri tjedna dobio kilu i dvjesto !! i još sjedi na zadak...i nitko nije ništa komentirao sad (SD),al su me naručili opet
za 2 tj... što su tebi rekli, jesi vadila OGTT?
to je i mene nekoliko ljudi pitalo : da bi mogla bit veća trudnoća nego što kao je - no jasam bila na uzv skroz napočetku trudnoće gdje se tek vidjelo zadebljanje endometrija,čak još nije bilo ni one gestacij.vreće i nakon tjedan dana se tek vidjelo i GV i srčeko : tak da kod mene ziher nije veća trudnoća...mene čak pomalo plaši tolika težina u 32tj...pa koliki će biti??? nego,negdje sam čitala da je moguće i od naglo dobivenih kg (?? hmmm,koliko ima u tome istine?) ja sam dosada ukup. na +16kg,koliko si ti?
onda je to stvarno veliki bebac! ...neka, i ne trebaju svi biti sitni kao moji.ja ovaj put zelim roditi bebu od 3 kile!!!...valjda ce mi uspjeti.
ja sam, istina, naglo dobila kile. do šestog mjeseca trudnoće 13, ali otad ni grama. ne zato što posebno pazim nego kao da sam izgubila apetit. sad sam u 36. tjednu. ali, tako mi je bilo identično i u prvoj trudnoći, dobila sam 13 kg do trećeg tromjesečja i s +14 sam išla na porod, a prenijela sam nekoliko dana. kod mene je moguće da sam fulala termin jer se ne sjećam datuma zadnje menstruacije (nismo baš planirali bebu) nego sam to više rekla odoka :D
kak velike bebe si rodila? pa moja curka je bila 38tj+1 kad je rođena i imala je 2500gr/45 (jednostavno manja beba) i porod mi je bio za poželjet,sa ulasom u predrađaonu do poroda ukup.2 i pol sata...i nije ništa manja od svoje ekipe vršnjaka..ja si sve nekako mislim da su možda fulali na uzv - naručili su me 12. -og pa ćemo vidit
sin mi je dosao u 38. tjednu sa 2900gr, a curka u 36. sa 2100gr....sada se ne vide nikakve razlike s vrsnjacima, ali ipak bih voljela jednom imati i malo "cvrscu", puniju, mekanu, debelu bebicu!![]()
U 33 tt su mi u bolnici rekli da sam 31+5,sokirala sam se, odjednom su promjenili jer je tako prema UZV. Tada je imao 2250 g.
jučer 35tt
svaki po 2600-2700
još malo i gotovo![]()
Kad zapravo pocinju procjene tezine?
Ne znam tocno kada, ali ti mogu reci da je meni doktor prvi puta dao procjenu s 27 tt.