Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1338

Tema: koliko su vam teške bebe?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    frka20 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Citiraj lola3 prvotno napisa Vidi poruku
    da, bila sam na tom ultrazvuku na Merkuru i doktor me odmah poslao da čim prije odem na Vuk Vrhovec dijabetologu. šećer nisam imala u 26. tjednu i sad mi je super... jel moguće da sam fulala datum zadnje menge pa time i termin?
    to je i mene nekoliko ljudi pitalo : da bi mogla bit veća trudnoća nego što kao je - no jasam bila na uzv skroz napočetku trudnoće gdje se tek vidjelo zadebljanje endometrija,čak još nije bilo ni one gestacij.vreće i nakon tjedan dana se tek vidjelo i GV i srčeko : tak da kod mene ziher nije veća trudnoća...mene čak pomalo plaši tolika težina u 32tj...pa koliki će biti??? nego,negdje sam čitala da je moguće i od naglo dobivenih kg (?? hmmm,koliko ima u tome istine?) ja sam dosada ukup. na +16kg,koliko si ti?

Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Citiraj frka20 prvotno napisa Vidi poruku
    to je i mene nekoliko ljudi pitalo : da bi mogla bit veća trudnoća nego što kao je - no jasam bila na uzv skroz napočetku trudnoće gdje se tek vidjelo zadebljanje endometrija,čak još nije bilo ni one gestacij.vreće i nakon tjedan dana se tek vidjelo i GV i srčeko : tak da kod mene ziher nije veća trudnoća...mene čak pomalo plaši tolika težina u 32tj...pa koliki će biti??? nego,negdje sam čitala da je moguće i od naglo dobivenih kg (?? hmmm,koliko ima u tome istine?) ja sam dosada ukup. na +16kg,koliko si ti?
    ja sam, istina, naglo dobila kile. do šestog mjeseca trudnoće 13, ali otad ni grama. ne zato što posebno pazim nego kao da sam izgubila apetit. sad sam u 36. tjednu. ali, tako mi je bilo identično i u prvoj trudnoći, dobila sam 13 kg do trećeg tromjesečja i s +14 sam išla na porod, a prenijela sam nekoliko dana. kod mene je moguće da sam fulala termin jer se ne sjećam datuma zadnje menstruacije (nismo baš planirali bebu) nego sam to više rekla odoka :D

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •