Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1504

Tema: Kampanja za izmjenu Zakona o medicinskoj oplodnji iz 2009.

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Ayan, iako mislim da nije u redu proglasit nekog psihotičnim jer ne možemo takve optužbe davati -to je bila i moja impresija kad je počeo prvo izlaganje (jel ovo za opomenu?)

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Citiraj mare41 prvotno napisa Vidi poruku
    Ayan, iako mislim da nije u redu proglasit nekog psihotičnim jer ne možemo takve optužbe davati -to je bila i moja impresija kad je počeo prvo izlaganje (jel ovo za opomenu?)
    nisam to rekla zato da bi mu se narugala ili zato jer želim biti zlobna, to je moj utisak, ako je ovo za opomenu spremna sam na nju, samo sam iznosila svoj dojam.
    miletić je djelovao veoma nervozno, na mahove čak i agresivno, kao da mu nije ugodno u poziciji u kojoj se nalazi, i stalno je ponavljao jedno te isto.
    u redu je da nemamo svi ista mišljenja i da ista možemo javno reći, ali lijepo je kad imaš sugovornika koji je smiren i iznosi utemeljene argumente, čak i ako se ti s njima ne slažeš, ovdje kod njega nije bilo ništa od toga, čak sam imala osjećaj da se prema temi neplodnosti i neplodnim parovima na mahove odnosio bahato i s podsmijehom.
    a to mu nikako nejde u prilog.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •