točno. upravo tako.
O tome nitko ne razmišlja, o tome nitko ne piše...pa nisam dosada htjela ni ja.
Nije problem biti trudan sa više od 37 8kako se tema zove) već je problem othraniti to dijete i postaviti ga na noge...
Prva trudnoća moja je bila sa 36, druga sa 37 a rodila sa 38, treća trudnoća zatrudnila sa 40 ako bog da roditi ću u 41...
Pa iskreno, vitalna sam, vitka, radim posao uredski, neizrađena, imam čistačice, bejbi sitericu (kad je na poslu gužva i mora se ostati) da ode po djete u vrtić.. znači i materijalno i zdravstveno ovog časa sam potkovana...
Ali ima nešto što se zovu godine... od njih ne možeš pobjeći.. hoće duh.. ali vrlo često tijelo neda...
ajd još 1 dijete ali više od 1 i to zaredom male djece (pogotovo kod stasrih majki koje su sve propustile pa ajmo sve u par godina nadoknaditi - kao ja).. teško..
Pa dok to dijete bude srednja škola ili ga pucao najžešći pubertet - mene će šorati najžešći klimaks... strah me pomisliti našto i kako će to izgledati..
Da ne razmišljam o faksu 8ajmo ostati na srednjoj školi) pa ja ću tada biti debelo ili u mirovini ili pred mirovinom... sa srednjoškolcem...
sa mizernom mirovinom... što djetetu priuštiti.. ?? reći mu, zaposli se i školuj se!!!
ne dolazi u obzir, meni tako moji nisu neću ni ja svojem djetetu...
puno je tu otvorenih pitanja o starom roditeljstvu koja su bitnija po meni od onog trudna u 37, trudna u 38 .. 40 koliko već...
ma svaka čast trudnoći, sve je to divno i krasno ali ima to i svoju drugu medalju...
Slažem se sa tobom u potpunosti kako razmišljaš

Odgovori s citatom