Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1069

Tema: KC i MPO

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Banned
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

čudi me da se još nitko nije dotaknuo amniocenteze, jer po svemu sudeći bi se trebali vratiti u kameno doba i na taj način ponovno biti i postajati roditelji.

kad se samo sjetim koliko ljudi i njihove djece prolaze patnje sa stravično bolesnom djecom zbog kojih čitave familije pate, pogotvo zdrava djeca jer samo tko ima takvo dijete može zamisliti kako žive takve obitelji.
    no vjerojatno je u duhu ove rasprave i amnocenteza zapravo svetogrđe.

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj moia prvotno napisa Vidi poruku
    čudi me da se još nitko nije dotaknuo amniocenteze, jer po svemu sudeći bi se trebali vratiti u kameno doba i na taj način ponovno biti i postajati roditelji.

kad se samo sjetim koliko ljudi i njihove djece prolaze patnje sa stravično bolesnom djecom zbog kojih čitave familije pate, pogotvo zdrava djeca jer samo tko ima takvo dijete može zamisliti kako žive takve obitelji.
    no vjerojatno je u duhu ove rasprave i amnocenteza zapravo svetogrđe.
    Dotaknuli smo se davno. A što ti uopće znaš o stravičnim patnjama bolesne djece i njihovih obitelji , i o amniocintezi kao riješenju svih problema? Ti si kao možeš zamisliti kao izgleda život takvih obitelji sa aniocintezom i bez nje?! Ma daj molim te, daj se zadrži na raspravi o organskoj čokoladi bolje.

Banned
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
    Dotaknuli smo se davno. A što ti uopće znaš o stravičnim patnjama bolesne djece i njihovih obitelji , i o amniocintezi kao riješenju svih problema? Ti si kao možeš zamisliti kao izgleda život takvih obitelji sa aniocintezom i bez nje?! Ma daj molim te, daj se zadrži na raspravi o organskoj čokoladi bolje.
    degutantna si i ispod svakog nivoa, ali s obzirom od koga dolazi i ne čudi.

ja itekako mogu zmaisliti kako izgleda takav život, da.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •