Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1055

Tema: Prvašići 2012/2013

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    jadro avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj mamanatali prvotno napisa Vidi poruku
    Kad se predaje ta potvrda o zaposlenju, prilikom upisa u 5-tom mjesecu ili kasnije? I što još od papira treba?
    Potvrda se predaje prilikom upisa, u 5. mjesecu.
    Što točno treba kažu na pregledu u školi. Npr. na stranicama naše škole piše da treba potvrda o prebivalištu, ali je žena rekla da ne treba, ali nama treba ta potvrda za produženi jer smo se zato prijavili.

Sigurno se donosi potvrda od doktora o obavljenom pregledu.

Sek@ avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Evo sad sam zvala školu, teta mi je rekla da ništa ne trebam donijeti od papira na upis. Potvrdu da smo zaposleni mogu donijeti ako i mam a i ne moram, to se može donijeti i naknadno. ne znam dali je to u svim školama isto

Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Citiraj jadro prvotno napisa Vidi poruku
    Potvrda se predaje prilikom upisa, u 5. mjesecu.
    Što točno treba kažu na pregledu u školi. Npr. na stranicama naše škole piše da treba potvrda o prebivalištu, ali je žena rekla da ne treba, ali nama treba ta potvrda za produženi jer smo se zato prijavili.

Sigurno se donosi potvrda od doktora o obavljenom pregledu.
    Nama su u školi rekli da za upis treba samo bilo koji papir na kojem se vidi OIB i ništa drugo (potvrde od liječnika i s testiranja u školi se šalju automatski u školu). Mene je zanimalo što od papira, osim potvrde o zaposlenju, treba baš za produženi boravak. Treba li opet ona potvrda iz porezne (kao za vrtiće) na osnovu koje se određuje cijena produženog boravka?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •