lamy prvotno napisa
Moja curica je veoma rano pocela sa dohranom...i strasno mi je zao sto sam je ogranicavala sa kolicinom hrane. meni je mjerna jedinica za taj uzrast bila mala teglica,ali sa domacom hapicom. moja rodica je davala uvijek koliko dijete moze pojesti a ne neku mjernu jedinicu....pa joj je curica i danas sa super apetitom. naravno da joj neces dati nezdrave hrane u neogranicenim kolicinama,ali jabuka i ono sto je zdravo-ne stedi.ako sad ne nauci da je zdravo ukusno i lijepo za popapat vjeruj poslije je puno teze. moja je znala sa 6-7mjeseci pojesti dvije srednje jabuke i to joj je i dan danas super, ali sam davala manje kolicine mrkve i sl.tako da nije ljubitelj toga ni sada...sto se tice kupovnih kasica-za njih znas da su pod kontrolom-ja sam davala (kršitelj koda), ali ako imas iz svog vrta vocku-a jos ako nije spricana-obavezno je iskoristi. zadnjih dana pisu da je RH xabranila uvoz pojedinog voca radi opasnih pesticida,zato sam ja uvijek kupovala hapice koje su provjerene , ali samo kad nemam domace voce. izaberi sta je bolje...svaka od nas ima svoje savjete-slusaj svoj instikt a mi smo tu da pomognemo...