Citiraj tangerina prvotno napisa Vidi poruku
.
Ovaj inat koji opisuješ mi zvuči kao bitka za integritet, vjerojatno joj se ne sviđa što joj ti možeš jednostavno uzet nešto s čime se zabavlja, jer si jača. Mi smo isto imali taj problem da smo muž i ja Bubamaronji jednostavno uzimali stvari iz ruku, na što bi on poludio. Dok nisam zamislila da meni to netko napravi, pa i ja bi poludila.
da, vjerojatno
samo, ona se zabavlja tako da jede kremu
iako, to što pojede je stvarno zanemarivo (mislim, malo prstićem dotakne otvor kreme, kreme ima u tragovima i onda poliže prst - dakle, ništa) i uopće nije vrijedno te frke
zapravo bi takve stvari trebalo ignorirati
neki dan sam se nasmijala sama sebi... čeprkala je po mojoj torbici za šminku dok sam se ja umivala u kupaonici
i onda je došla i pitala me "jesam li ti lijepa" na što sam ju ja ovlaš pogledala (bez naočala s dioptrijom -4 jedva vidim gdje joj je glava, he he) i rekla, da, naravno, a onda ostala totalno zbunjena
po njezinom izrazu lica sam skužila da je nešto napravila, stavim ja naočale, a ona se namazala ružem za usne koji je više kao sjajilo... iznenadilo ju to što sam joj potvrdila da je lijepa, a zna da se ne smije šminkati
onda smo se lijepo obrisale i opet je ponovila da to nije za male djevojčice

uglavnom, u posljednje vrijeme je ok
kad se krene inatiti, prebacim si u glavi tu spoznaju da je umorna, gladna, što li pa lakše prebrodim
i da, uvijek me dobije na foru - kad sam ljuta, onda mi stalno govori - dlaga mama, dlaga mama, jesi dlaga ili si ljuta?