Pokazuje rezultate 1 do 50 od 212

Tema: majka sebičnjak

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma leonisa avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Citiraj cikla prvotno napisa Vidi poruku
    Moj odgovor je b)

Ceo dan sam se gnjavila sa njom jer je nervozna zbog remenčića.
    Sa svakim presvlačenjem pokušavala da je animiram da uradimo bar jednu seriju vežbi.
    Kada nismo radile vežbe za kukove pokušavala sam da joj ojačam ruke, vrat, leđa.
    Odbija jednu dojku.
    Izvodim akrobacije ne bih li našla položaj u kojem ću je nahraniti.
    Prekinut joj je san jer je morala kod ortopeda, pedijatra, na vakcinaciju štagod.
    Plače jer je premorena, pregladnila, sputana Pavlikom, oseća moj umor i nervozu.

I onda dođe baka ili tetka i ona razvuče osmeh i počne mlatiti rukicama.
    tu ti je odgovor.
    bebe/djeca reflektiraju nasa stanja i emocije.

cikla avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Citiraj leonisa prvotno napisa Vidi poruku
    tu ti je odgovor.
    bebe/djeca reflektiraju nasa stanja i emocije.
    Naravno, i mislim da nas je većina toga svesna kada se nađemo u toj situaciji. Tada predam dete ocu, kažem da moram malo da se smirim i odem u drugu sobu. Ne ostavljam je baki. Jednostavno, mislim da su roditelji ti koji u prvih godinu dana treba da budu uvek sa detetom i da mu pruže sigurnost. Sigurno sa drugim detetom to popusti u glavama, ali sada kada stvaramo našu malu porodicu ne želim da se neko meša.
    To ne znači da ne dolazi u kontakt sa drugima.

Osoblje foruma leonisa avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Citiraj cikla prvotno napisa Vidi poruku
    Naravno, i mislim da nas je većina toga svesna kada se nađemo u toj situaciji. Tada predam dete ocu, kažem da moram malo da se smirim i odem u drugu sobu. Ne ostavljam je baki. Jednostavno, mislim da su roditelji ti koji u prvih godinu dana treba da budu uvek sa detetom i da mu pruže sigurnost. Sigurno sa drugim detetom to popusti u glavama, ali sada kada stvaramo našu malu porodicu ne želim da se neko meša.
    To ne znači da ne dolazi u kontakt sa drugima.
    tocno
    meni je isti film i s drugim :D

nego, autorica je napisala da beba ima kontakt s drugima, uz njenu prisutnost tako da tu ne vidim problem :/

ja, recimo, imam nelagodu kad netko drugi drzi moju bebu ako inace imam nerazrjesene emocije s tom osobom. ili mozda dijelom negativne.
    ono sto me smeta kod nosenja djeteta od strane outsidera (znaci van nase nuklearke) su mirisi i parfemi. oni tako lako predju na bebu, a ja sam jako mirisno osjetljiva i miris mi je jedan od jacih podrazaja, te utjece i na dojenje.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •