Pokazuje rezultate 1 do 50 od 212

Tema: majka sebičnjak

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    cikla avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Citiraj leonisa prvotno napisa Vidi poruku
    tu ti je odgovor.
    bebe/djeca reflektiraju nasa stanja i emocije.
    Naravno, i mislim da nas je većina toga svesna kada se nađemo u toj situaciji. Tada predam dete ocu, kažem da moram malo da se smirim i odem u drugu sobu. Ne ostavljam je baki. Jednostavno, mislim da su roditelji ti koji u prvih godinu dana treba da budu uvek sa detetom i da mu pruže sigurnost. Sigurno sa drugim detetom to popusti u glavama, ali sada kada stvaramo našu malu porodicu ne želim da se neko meša.
    To ne znači da ne dolazi u kontakt sa drugima.

Osoblje foruma leonisa avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Citiraj cikla prvotno napisa Vidi poruku
    Naravno, i mislim da nas je većina toga svesna kada se nađemo u toj situaciji. Tada predam dete ocu, kažem da moram malo da se smirim i odem u drugu sobu. Ne ostavljam je baki. Jednostavno, mislim da su roditelji ti koji u prvih godinu dana treba da budu uvek sa detetom i da mu pruže sigurnost. Sigurno sa drugim detetom to popusti u glavama, ali sada kada stvaramo našu malu porodicu ne želim da se neko meša.
    To ne znači da ne dolazi u kontakt sa drugima.
    tocno
    meni je isti film i s drugim :D

nego, autorica je napisala da beba ima kontakt s drugima, uz njenu prisutnost tako da tu ne vidim problem :/

ja, recimo, imam nelagodu kad netko drugi drzi moju bebu ako inace imam nerazrjesene emocije s tom osobom. ili mozda dijelom negativne.
    ono sto me smeta kod nosenja djeteta od strane outsidera (znaci van nase nuklearke) su mirisi i parfemi. oni tako lako predju na bebu, a ja sam jako mirisno osjetljiva i miris mi je jedan od jacih podrazaja, te utjece i na dojenje.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •