Citiraj ina33 prvotno napisa Vidi poruku
Veliki zagrljaj još jednom, sve to skupa je meni bilo izluđujuće - nisi na bolovanju/jesi na bolovanju, hoće kiretaža, neće kiretaža, plod će stat, samo što nije, samo što nije, i tako mjesec dana. I kad je konačno stao, opet su potezali ostatke van. Prijateljica s 4 spontana kaže - nema do kiretaže. Ovo sad zvuči ko reklamni slogan, ali ono, to je fakat iznurujuće ako dugo traje. Prijateljica koja je imala blighted, njoj je rekao ginić (ZG, non MPO), nećemo vas mučit dulje od 2 tjedna. Ja sam ta 4 tjedna bila u kontinuitetu s ulošcima, u iščekivnaju the big thinga, ma, izluđujuće, ako imaš dijete, radiš, i ne živiš 30 km/h, u ogromnoj kući, s mlijun žena koje ti mogu u svako doba uskočit. Ukratko, ako živiš gradskim životom. Barem meni. Pogotovo ako imaš planove za novu trudnoću, ono... ništa ne možeš počet odbrojavat dok to više ne stane.
sto se tice toga je meni bilo ok. 4.5. je bilo jasno da od te srece nista. ja navalila ko sasava s fizickim aktivnostima, nalijevala se sa maruljom i vidi vraga u subotu su se vidjeli prvi rozasti tragovi. jesam se izludjivala kad ce vise, ali posjet ginicu zbog UZ je izazvalo drugi val krvuckanja. da bi nakon 3 dana pravo pocelo. pa mi je nekako bilo jasno da ce uskoro.

a da, zaboravila sam reci. 16.4 je beta bila 1724. 25.4 odem na UZ i gestacijska ca 4.4mm. kaze doc da cemo vaditi betu i odluciti sto cemo, tipa da li kiretaza ili je sve ok. izvadi mi betu koja je bial 7000 i zakljuci da je trudnoca ok . jos mi taj dan htjela izdati trudnicku knjizicu. zovem praksu i doc smatra da je sve ok i narucuju me za mjesec dana.. 22.5. dakle tuka nije ni usporedila dvije bete, da jest ne bi rekla da je sve ok. pokusavam sestri reci da to ne moze biti ok i trazim termin za tjedan dana, no sestra me odbija.
na svoju ruku sam otisla kod drugog, cisto da znam da prekinem s estrofemom i utricima. da nisam, bog zna koliko bi se jos oteglo. mozda bi krvarenje ipak pocelo, no opet. no ona bi me pustila da se kljukam bezveze s hormonima bez da je uopce razmislila i analizirala. svasta sva sreca da se donekle kuzim u brojeve i tematiku.