Citiraj Beti3 prvotno napisa Vidi poruku
Ovo što ti pišeš da je krivo nije uopće bitno. Bitno je da li je ugroženo zdravlje ili život. Jer radi se o životu. Ništa manje, ni više.
I da nisu NIŠTA učinili radi upale oka ti ne vjerujem. Liječnicima je svrha liječenje. A ne zanemarivanje bolesti.

A moraš priznati da u rodilištu MOGU spasiti život kada je ugrožen.

Trina potpisujem te, nisam htjela uvoditi IQ u temu kućnih poroda, ali on je jako bitan. Porod nije igra, on je silno ozbiljna stvar. I treba biti isto tako svjestan te ozbiljnosti.

I da, ponekad netko ima sreće i sve će proći super, ali ponekad nema.
Ne moraš vjerovati za upalu oka, mogu ti pokazati cijelu medicinsku dokumentaciju od svog boravka u bolnici gdje se APSOLUTNO NIGDJE ne navodi da mi dijete ima upalu oka i da je to ikako tretirano (a ne radi se o klasičnoj dokumentaciji-otpusno pismo i slično, već o CJELOKUPNOJ dokumentaciji uključujući i 15-osatni ispis ctg-a s poroda)

Kažeš, nije bitno? Pa ako ti voliš da se prema tebi ponašaju kao prema komadu namještaja koji nema osjećaja ni osjetila, samo daj, ja to ne volim. Pogotovo ne u tako delikatnim situacijama u kojima bih JA trebala biti glavna osoba, zajedno sa SVOJIM DJETETOM, a ne onaj pištavi stroj iza mene ili tlakomjer ili boca s dripom. Jer oni neznaju reći kad je MENI zlo, kad mi je sila na wc ili kad mi se vrti. A bome ni neznaju reći da imam nagon za tiskanjem djeteta, niti znaju kad JA osjećam da bih trebala tiskati a kad bih trebala odmoriti.

Možda bi se, po tvome, trebali vratiti u nekadašnja vremena kad su ženu uspavali i dali joj hrpu kemije da se porodi u nesvjestici, tako barem nije mogla reći da je boli, nije mogla vikati, tražiti vode, ma ništa. Jer naravno da je tako najbolje-liječnicima.

Ovu tvoju rečenicu da u rodilištu MOGU spasiti život bi trebalo preoblikovati u MOŽDA MOGU, jer nitko nije svemoguć i niti je liječnik svaki puta 100% u pravu.

IQ je bitan za što? S oproštenjem, ona koja se znala ******, ta će i roditi, ovako ili onako.

Onaj tko nema sreće, njemu neće pomoći ni svi doktori ovog svijeta.