Hvala!
dasku za wc za dječicu? jel netko usput vidio + cijena? jel moram o nečemu voditi računa kad to kupujem? valjda su sve univerzalne...
hvala.![]()
Imaš ih po svim većim dučanima tipa Super Konzum, Interšpar, emmezeta...sve su univerzalne, a cijena 40ak kuna...
A u Kauflandu sam vidjela "potfutrane", tj imaju kao spužvasti sloj, pa onda plastificirano, da maloj guzi bude mekano.
A na akciji povremeno Lidl ima normalnu dasku za wc u koju je integrirana i dječja daska, ima onaj veliki obruč za odrasle guze, pa onda ide daska sa malim obručem za djecu, pa onda poklopac...ak me razumiješ kaj hoću reći.
Mi imamo takvu i odlična je, stalno je na wc-u, ne trebaš ju stavljati i skidati kad ti treba, uzela sam ju prije par mjeseci, bila je 170 kuna i vrijedi te novce.
nisam to vidjela, i ja bi tooo! ova nasa se ionako pocela klimati
tesko mi se odlučiti za smajlica
Gdje ima za kupiti aparat za grijanje i hlađenje vode (ono cetina i sl.)? Ne trebam klasični aparat koji se može uzeti u najam. Prošlo ljeto sam u interšparu vidjela neki mali koji je imao čini mi se tri nastavka, pa su odgovarale boce od 1,5 l, 5 l i valjda 10. Ove godine to tražim i nigdje ne nalazim.
Gdje kupiti lijepu jednostavnu ne preskupu trudničku haljinu, trbebam malo svečaniju za svadbu?
H&M i C&A otpadaju, moram još pogledati Benetton da li ima....
ja bih pogledala po svakoraznim dućanima haljine koje su rezane ispod grudi.
Zara, Bershka...
evo sad sam vidila jednu prešesnu u Mangu, zove se Halter (još da se zove H-alter, odmah bih je kupila), nije skupa uopće
hitno, naravno
trebam usku finu bijelu majicu
kao običnu, ali da je ipak ženski kroj i finiji pamuk
da nije za tjelesni, nego da se nosi uz dobru štiklu
Massimo Duti zna imati fine takve majice. e sad bas bijelu ne znam, nisam bila po ducanima neko vrijeme![]()
molim vas, napišite mi i gdje se nalaze ti dućani
ja ne znam ništa osim name
izgubljena skroz
ako ne bude, svađat ćemo se
to mi je usput
trenutno sam u Ilici
pa dajte onda što ima tu još
oko name, naravno
H&M na Cvjetnom?
bojkotiram Centar Cvjetni
(znam, dosadna sam i komplicirana)
Benetton cvjetni
Sisley ( u ulicu koja sa cvjetnoga izbija na ilicu-petrićeva? )
a jel na benetonovima piše ime firme
apri, sve ti je u ilici. zara, mango i ovo što su cure napisale. i svi osim benettona imaju bez natpisa ili s diskretnim natpisom, garant.
možda ubodeš i kakvu košuljicu.
Ja imam par iz Esprita. I dvije-tri iz Zare. Kratki rukavi, neki do lakta, neki onak malo preko ramena, uske, nisu obični pamuk, nego da imaju malo elastena, fino prionu i kao malo su sjajnije, ne znam kak' da kažem. Ali super su za gore nabaciti neku maramu i na ruke narukvice i to je to. Idu na sve... Deri/peri. Ni na jednoj ne piše vidljivo marka. I nisu skupe.Benetton ima onaj obični pamuk i vrlo često vidljivo ime.
Zmajice, hvala ti!![]()
Pise, ali ih imas one s velikim natpisom (izvezenim), i one standardne sa manjim natpisom. Ali pamuk je sasvim obican.
Meni su, npr., odlicne one H&M-ove organic cotton majice, ima ih s dugim rukavima, na V ili okugli izrez, takodjer su kao sjajnije.... Ne znam, kad ih obucem, osjecam se u njima bolje nego u ovima iz Benettona, i daju se odlicno skombinirati sa salom, narukvicama, nausnicama... (stikle u zadnje vrijeme rijetko obucem). I cijena je smijesna, mislim 9,90 €? Jednobojne, puno raznih boja imaju u ponudi, a nema natpisa nigdje.
![]()
Fina bijela t-shirt s dosta elastina je iz Massima Duttija (Arena Centar) i iz Zare, vrlo su slicne, bez natpisa, uske, ne prekratke. Ja ih imam zimi za potkosulje i ljeti za majice.
Molim vas savjet gdje kupiti kišobran, onaj skroz malih dimenzija i da je skroz lagan?
Gledala sam ima ih u <nami na <kvatriču, ali im je cijena od 120-180kn, ali su brendirani, tipa Esprit...
Da li je to normalana cijena tih malih i laganih ili se mogu kupiti negdje jeftinije?
Hvala
paws
u milleru , davno sam kupovala pa neznam točno možda 68 kn![]()
onaj mali kućni aparat za kokice?
Gdje kupiti PVC stoljnak za kuhinjski stol?
Ali da je moderan, veseli, ne običnjak sa motivom grožđa i pataka
Davno sam kupila presuper u Baumaxu, sa kravicama i šarenim kockama, a sad nalazim na sve bljakaste, a moram minimalizirati poslijedice kreativnosti trogodišnjakinje...
I u Jysku sam viđala lijepe, moderne i povoljne.
Gdje kupiti onu malu loptu za fitnes i koja joj je cijena
Popečke od povrća, gotove, zamrznute..prije ih je bilo svugdje, sada ih nigdje ne mogu naći.
I ne tražim recept, prelijena sam, koliko god bilo jednostavno![]()
Gdje ima za kupiti body košuljicu za curice, nama treba veličina 68. Osim Zare, sve su rasprodali. Ubi me traženje...
Izrezivače slova i brojeve!?
Ne veće 2,5cm....
Treba mi za ticino, klincima za plastelin...
Gledala sam u dora uslugama, em su skupi, em trenutno nema na zalihi...
S ebay-a nebudu stigli do 13.6 do kad mi trebaju....
gdje kupiti one kratke tajice, do koljena, u bojama, za odrasle, a da nije 50 kn/kom? trebala bi par za ljeto, a ne daju mi se neki abnormalni novci.
pamučne po mogućnosti?
znam da je c&a imao one duge, pakiranje po dva, jel ima i kratke? kakav je sastav tih, zna netko?
ajd, usrećite trudnicu koja je izneneađena novostečenim gabaritima i nema šta obuć![]()