Pokazuje rezultate 1 do 50 od 51

Tema: princip izbora razrednika u petom razredu

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Janis avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Citiraj babyboys prvotno napisa Vidi poruku
    Ne mislim da se moze biti dobar razrednik ako te nema par mjeseci jer tvoja svrha nije da dijelis.mjere i pohvale na vijecu na kraju godine, nego da 4 godine budes netko tko se za tu djecu zauzima, bori se za svoj razred, pomaze im i da , na kraju krajeva, bude osobq koja je roditeljima prva spona u suradnji sa skolom (koju svi profesori ocekuju, ma sta o tome rekli). Ako si doma, nista od ovog nije izvedivo. Zato,pliz, ako necemo kpnkretno o onome sto me zanima, admin nek brise temu jer ja za ovo u sto ce se pretvoriti nemam ni volje ni vremena. Oprostite na greskama, tipkam s moba, nisam naviknuta.
    Iz kolektivnog ugovora:
    Razredništvo je skup poslova koji uz poslove razrednika u neposrednome radu s učenicima obuhvaća i:

– planiranje i programiranje te provedbu plana i programa rada razrednoga odjela,

– sudjelovanje u provedbi programa profesionalnoga informiranja i usmjeravanja učenika,

– brigu o učeničkoj prehrani, zdravstvenoj i socijalnoj skrbi učenika te o poduci plivanja,

– suradnju s roditeljima (roditeljske sastanke, predavanja za roditelje, pojedinačne razgovore), učiteljima razrednog vijeća i stručnim suradnicima,

– brigu o podmirenju učeničkih obveza,

– priprema i vođenje razrednoga vijeća,

– vođenje razredne dokumentacije i očevidnika te pisanje i uručivanje učeničkih knjižica i svjedodžaba,

– pripremu i provedbu učeničkih izleta i ekskurzija,

– druge poslove vezane uz prethodno navedene poslove.
    Dakle nikakva borba i zauzimanje.
    Posljednje uređivanje od Janis : 04.06.2012. at 19:30

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •