Pokazuje rezultate 1 do 50 od 51

Tema: princip izbora razrednika u petom razredu

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    trampolina avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Citiraj babyboys prvotno napisa Vidi poruku
    ...ali ova zena im predaje 4 godine, vidim kako to izgleda i nisam zadovoljna, a nisam jedina. I zato b8smo da se nase misljenje uvazi ili barem cuje.
    Ovo je jako nesretna kombinacija, kad netko tko nije za rad s klincima zasjedne i ne mrda. Ne može dobiti otkaz (ako je na neodređeno), nema ga se gdje preraspodijeliti, a generacije se nižu. Na žalost, ima dosta takvih.
    Jeste li pokušavali što napraviti kroz ove 4 godine u smislu poboljšanja? Mišljenje djece i roditelja itekako bi se trebalo uvažavati.

silvy avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Citiraj trampolina prvotno napisa Vidi poruku
    Ovo je jako nesretna kombinacija, kad netko tko nije za rad s klincima zasjedne i ne mrda. Ne može dobiti otkaz (ako je na neodređeno), nema ga se gdje preraspodijeliti, a generacije se nižu. Na žalost, ima dosta takvih.
    Jeste li pokušavali što napraviti kroz ove 4 godine u smislu poboljšanja? Mišljenje djece i roditelja itekako bi se trebalo uvažavati.
    Tko kaze da ne moze dobiti otkaz???

trampolina avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Citiraj silvy prvotno napisa Vidi poruku
    Tko kaze da ne moze dobiti otkaz???
    Hm, da, u pravu si. Može. Ali se ravnatelji, sindikat i kolege bore i zauzimaju za njega, pa u praksi i alkoholičari dožive mirovinu pred pločom (jaaaadan, pa gdje bi on sad našao posao - čula na svoje uši!).

Babyboys, ne trebaš se ljutiti, imam osjećaj da se malo ne razumijemo ali da govorimo vrlo slične stvari. Vjeruj mi, dobrobit djece je ipak većini nastavnika na prvom mjestu. A u vezi pitanja iz naslova, naravno da ćete reagirati i djelovati u interesu djece.

Malo off, netko je rekao da bi u prosvjeti trebali raditi samo oni koji to vole. Da, trebali bi, i to samo oni koji su sposobni za to. Daleko je to od stanja u našim školama, radi puno, puno razloga.

babyboys avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

[QUOTE=trampolina;2158051

Babyboys, ne trebaš se ljutiti, imam osjećaj da se malo ne razumijemo ali da govorimo vrlo slične stvari. Vjeruj mi, dobrobit djece je ipak većini nastavnika na prvom mjestu. A u vezi pitanja iz naslova, naravno da ćete reagirati i djelovati u interesu djece.

[/QUOTE]

hoćemo, zato me i zanimalo koja je procedura i koje su nam realne mogućnosti.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •