peterlin, roditelji imaju pravo reći povratnu informaciju o radu nekog učitelja - kritizirati i hvaliti. Međutim, nemaju pravo djeliti radne zadatke jer to nije njihov posao.
Napraviti zaduženja nije jednostavno iako se tako čini. Sama sam imala priliku - činilo se da sam složila idealnu križaljku s obzirom na potrebe djece, strukturu razreda s jedne strane i osobnosti, afinitete i mogućnosti učitelja s druge. Međutim tajnica je puno toga izkrižala jer ne može pravno proći.......
Ovakvo zadiranje kakvo babyboys ima na umu u unutrašnju organizaciju neke ustanove je nazamislivo u drugim strukama - probajte otići u Klaićevu ili bolnicu Srebrnjak i ravnateljima napisati raspored zaduženja liječnika jer je to u najboljem interesu vašeg djeteta. Bi li išlo?
Peterlin dijele li na tvom poslu korisnici zaduženja zaposlenicima?
Što se tiče tvog prijedloga za djelovanje preko Vijeća roditelja, odnosno Školskog odbora moguće je i jedini je legitiman i primjeren način za eventualnu intervenciju. No iz iskustva znam da ne znači da je najbolje rješnje. Ljudi iznutra kojima je to i posao imaju cjelovitiju sliku.