danasnja dostupnost svih ovih informacija na netu su dvosjekli mac,ha? super je sto se educiras i naucis stosta ali bome i citajuci crnjake i neke komplikacije svasta si mozes preuvelicati....ja kad bi dosla ginicu sa svakavim pitanjima (a zasto ovo,zasto ono) on bi meni:ajme ovaj internet danas,dotuc ce me!![]()

Odgovori s citatom
works for me!
danas je izmjerila AFI 11,2 (a bio 8,3). I ja sam stvarno vidjela na ekranu kako je slika bolja. Mišek je narastao, nije neki krupan, ali čini se da je ok. Trebam nastaviti piti puno i kontroliramo opet za 10 dana, ali sad mogu vjerovati da će biti dobro. hvala vam svima od
na ohrabrenju do sada, a može i dalje
za svaki slučaj

inače sam ivf trudnica pa znamo točnu minutu oplodnje.
i jako nisko to ne moram niti naglašavati...i tako....valjda će sve biti ok na kraju. slušamo lijepu muziku, pijemo hektolitre vode i jedemo, jedemo, jedemo...dobila 11 kg od početka,a malobrojni kuže da sam trudna. inače sam 185 cm visoka i početna težina mi je bila 68 kg.
znam da se brineš, ali pokušaj unijeti i nešto dobrih misli! kako si inače pila vodu? ja sam stvarno malo pila. sad kad si pravim recke da popijem svoje 2l dnevno, kužim da sam prije pila možda 6-8 dcl. Pa sad... Neki kažu da to nema veze, ali meni je sad nalaz bolji, pa ako ja mogu vjerovati da pomaže, onda ima da pomaže.
Trenutno sam 30+1.