Pokazuje rezultate 1 do 50 od 881

Tema: imate li vikendicu na moru?

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    winnerica avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj Teta. prvotno napisa Vidi poruku
    Moje mišljenje je da si izrazito okrutna prema teti. Dogovor s tetom oko korištenja vikendice, trebala bi prepustiti svom suprugu. Koliko sam skužila, on je jedini zakonski nasljednik te kuće. Obzirom da je ta kuća nasljedstvo, a ne bračna stečevina u slučaju rastave ti ne bi polagala nikakva prava na nju. Vjerojatno na taj način gleda i teta. Spomenula si i da je tvoj muž rano ostao bez roditelja, te da mu je teta kao mama. Možda i iz toga razloga ne može i ne želi otjerati tetu iz kuće. Možda njemu odgovara da je teta tamo, jer je doživljava kao majku. Mislim da se ti nikako ne bi smjela petljati u dogovor oko korištenja kuće, već to isključivo prepustiti njemu.
    Pa draga Tetka, muž od anatom je zakonski nasljednik te kuće, a isto tako je i anatom njegova zakonita supruga; a osim toga imaju pravo na svoj zakonski mir ljeti u svojoj zakonskoj kući, za koju po zakonu plaćaju sve naknade. Isto tako su i djeca od anatom zakonski nasljednici te iste kuće bez obzira što ti ovdje već i razvod vidiš u kojem anatom nebi ništa zakonski dobila od te iste kuće ali - djeca bi!
    Pa da mu je to i najrođenija majka ovo što čini nije u redu jer zakonski kuća nije njena.
    Posljednje uređivanje od winnerica : 11.06.2012. at 11:56

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •