Joj ovo ti je dobro pitanje, ja 10 god nisam doktora vidjela i zadnjih 6 mjeseci tri antibiotika popila zbog tegoba sa sinusima,Šta da radim sa sinusima?
Unatrag 5-6 godina svaka, ali baš svaka viroza završi upalom sinusa i užasnim bolovima. Neki put popijem antibiotik i prođe (nije mi baš jasno kako i zašto obzirom da je u pitanju viroza), nekad pustim da ode samo od sebe. Otkad klinci idu u vrtić počeli su mi donositi baje, za sada streptokok i hemof. infl. i to smo uspješno riješili. I evo mi je sad izgleda pao imunitet, ovo je već treća upala u zadnjih dva mjeseca.
Dosta mi je više i antibiotika i bolova, postoji li način da konačno i definitivno izliječim te sinuse?!
a nikad prije ništa.
I sad prije par dana ponovno. Ne znam šta drugo osim bildati imunitet, ja ću spirulinom, možda uljem kima.
Isto izbjegavam taj rinohorn jer otkad sam ga koristila dobila sam prvi problem sa sinusima.
.MM je spasila fitoterapija. Obzirom da taj fitoterapeut (Stribor Marković) više nije (lako) dostupan za osobno savjetovanje u slučaju potrebe on par dana pije ovo http://www.terra-organica.hr/oleokap...-pranarom.html i to mu pomaže
A kad pije te kapsule, nakon što počnu sinusi pa 5 dana ili?