Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3278

Tema: Pitanja forumašicama medicinske struke

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    oka avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Šta da radim sa sinusima?

Unatrag 5-6 godina svaka, ali baš svaka viroza završi upalom sinusa i užasnim bolovima. Neki put popijem antibiotik i prođe (nije mi baš jasno kako i zašto obzirom da je u pitanju viroza), nekad pustim da ode samo od sebe. Otkad klinci idu u vrtić počeli su mi donositi baje, za sada streptokok i hemof. infl. i to smo uspješno riješili. I evo mi je sad izgleda pao imunitet, ovo je već treća upala u zadnjih dva mjeseca.

Dosta mi je više i antibiotika i bolova, postoji li način da konačno i definitivno izliječim te sinuse?!
    Joj ovo ti je dobro pitanje, ja 10 god nisam doktora vidjela i zadnjih 6 mjeseci tri antibiotika popila zbog tegoba sa sinusima,
    a nikad prije ništa.
    I sad prije par dana ponovno. Ne znam šta drugo osim bildati imunitet, ja ću spirulinom, možda uljem kima.
    Isto izbjegavam taj rinohorn jer otkad sam ga koristila dobila sam prvi problem sa sinusima.

MM je spasila fitoterapija. Obzirom da taj fitoterapeut (Stribor Marković) više nije (lako) dostupan za osobno savjetovanje u slučaju potrebe on par dana pije ovo http://www.terra-organica.hr/oleokap...-pranarom.html i to mu pomaže
    .

A kad pije te kapsule, nakon što počnu sinusi pa 5 dana ili?

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

u stvari sam došla na topik nešto pitati

idem uskoro na alergološko testiranje na hranu, zanima me kako testiraju i koliko traje
    je li samo vađenje krvi ili je i kožni test (ako da, koliko tamo provedem dok očitaju)

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj oka prvotno napisa Vidi poruku
    .

A kad pije te kapsule, nakon što počnu sinusi pa 5 dana ili?
    On je dobivao individualnu kuru kod fitoterapeuta (nakon 4 doze antibiotika, i navučenosti na kapi za nos), ali su mu se u jednom trenutku tegobe vratile (nakon par godina bez tegoba). Obzirom da tada nismo mogli do fitoterapeuta pa smo pokušali sa tim. Uglavnom pije par dana 2X dnevno do nestaka tegoba i onda još dan-dva. U principu to bude najviše oko 5 dana (dva , tri puta godišnje).

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •