Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3278

Tema: Pitanja forumašicama medicinske struke

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    tina55 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

moja malena se lupila u nokat palca kad je bosa otvarala vrata, nokat se odvojio, oko tjedan dana je bilo natečeno i krvarilo je kad bi malo zapela, hladili smo ledom i zaraslo je, no sad joj se nokat odvaja prema gore, neki mi kažu da ju vodim pedijatrici da joj čupa nokat (radi li ona uopće to?) ili da čekam da naraste novi nokat, pazimo noktić i flasterom ga lijepimo za prst pa joj ne smeta, samo ćemo morati odrezati dio noktića koji preraste prst, inaće meso ispod nokta je zaraslo, nije više ni otečeno ni crveno

Datum pristupanja
    Nov 2005
    6,841

Početno

Citiraj tina55 prvotno napisa Vidi poruku
    moja malena se lupila u nokat palca kad je bosa otvarala vrata, nokat se odvojio, oko tjedan dana je bilo natečeno i krvarilo je kad bi malo zapela, hladili smo ledom i zaraslo je, no sad joj se nokat odvaja prema gore, neki mi kažu da ju vodim pedijatrici da joj čupa nokat (radi li ona uopće to?) ili da čekam da naraste novi nokat, pazimo noktić i flasterom ga lijepimo za prst pa joj ne smeta, samo ćemo morati odrezati dio noktića koji preraste prst, inaće meso ispod nokta je zaraslo, nije više ni otečeno ni crveno
    Mi smo u fazi da više ne krvari, i sad čekamo hoće li se nokat odvojiti (isto palac na nozi). Ne da staviti nikakav flaster, pa joj stavim malo deblje čarapice, da koliko-toliko čuva prst od novih ozljeda.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •