roditelji su jako jako važni u ovome dijelu.
ovo se ne odnosi na konkretnu "teta" situaciju koja nema kuću, ni dio kuće, nego eventualno moralno pravo da još dok može dolazi u kuću. što joj ne daje nikakvo moralno pravo da zahebava, naravno.
ali, puno puta netko od djece je u situaciji da mu treba, npr. pa roditelji nauštrb drugod djeteta ostave više jednom. i onda se karte preokrenu u nekom momentu. i, naravno da to među djecom, unucima ostavlja razdor. ili bar kako kaže dijana - gorčinu. pa i ova situacija od mamasch.
ne znam, meni je jedna od jako važnih vodilja u roditeljstvu, ciljeva koji bih htjela postići, a ni ne znam koliko to ovisi o nama kao roditeljima, je dobar odnos između moje djece.
ustvari, mislim da dosta ovisi o roditeljima.
karakteri mogu biti različiti, ali nikad ne bih mogla dignuti ruke od njihovog odnosa, i uvijek ću po tome pilati i nuditi im neka kompromisna rješenja. ako se budu posvađali radi bilo čega. ne daj bože oko nasljedstva. to će ići pravilno popola, u centimetar kvadratni![]()
sve na papir. svi za stol, cijela femili.
ako nije u centimatar, da se zna zašto nije.
ako netko dobije stan jer mu sad treba, a ovaj drugi ga ima, nek se zna kako će se to razriješiti, i to napismeno. da nitko ne ostane zakinut.
stvarno si to uzimam kao jednu među važnijim zadaćama u roditeljstvu, bez obzira jel ovisi o meni ili ne.