Pokazuje rezultate 1 do 50 od 755

Tema: IZLAZNA STRATEGIJA-STRATEGIJA PREŽIVLJAVANJA

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    ljube avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

acitam,glukokortikoide (Decortin) ili preventivne doze niskomolekularnog heparina ti dr. može uključiti u stimulaciju i bez imunoloških i provjere faktora trombofilije, ono čisto da probaš i s tim,nema tu neke bojazni od nus posljedica,a koliko vidim nije ni L. tu više toliko tvrd

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj ljube prvotno napisa Vidi poruku
    acitam,glukokortikoide (Decortin) ili preventivne doze niskomolekularnog heparina ti dr. može uključiti u stimulaciju i bez imunoloških i provjere faktora trombofilije, ono čisto da probaš i s tim,nema tu neke bojazni od nus posljedica,a koliko vidim nije ni L. tu više toliko tvrd
    Jes, jes. Jedino, tu i pacijent treba prelomit uzimanje terapije bez dokazane potrebe. Ja nisam mogla, pa se, brate, namučila, i sebe i doktora - te, što znači, ovo, što znači ono. Kad gledam sve te svoje mejlove, čini mi se da je to neka druga pisala. Tako ću i jednog dana i ovo svoje na forumu, s nježnošću, nadam se .). Savjetujem ti ovo što ti kaže ljube - da se ne centrifugiraš po labovima, nego da ideš u ovom smjeru. Osim ako ti centrifugiranje po labovima nije potrebno za tvoj "duševni mir" - onda, go for it.

Neki Nijemac napisao knjigu o svom MPO iskustvu. Kao vrhunsku frustrianciju naveo je nepostojanje jednoznačnih odgovora i razne terapije. Ali, to je tako - nije tome niko kriv, najsretniji bi bili dokovi i pacijenti da je to jedna shema... i onda bi svima uspijevalo, a postotak uspješnosti IVF-a bio bi 80%... jako smo daleko od toga, ako ćemo ikad tamo stići (a neselekcijom pacijenata).

Napravi ono što će te namjanje uznemirit i to ti je to. Odgovora, black-white - znan. dokazanih - nema.
    Posljednje uređivanje od ina33 : 15.06.2012. at 09:51

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Savjetujem ti ovo što ti kaže ljube - da se ne centrifugiraš po labovima, nego da ideš u ovom smjeru. Osim ako ti centrifugiranje po labovima nije potrebno za tvoj "duševni mir" - onda, go for it.

Draga Ina, nisam baš najbolje shvatila - da li misliš da jednostavno zanemarim imuno i sama doktoru predložim što je navela Ljube? A ovo centrifugiranje po labovima i je što me odbija.
    Draga Ljube, hvala na smjernici.

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj acitam prvotno napisa Vidi poruku
    Savjetujem ti ovo što ti kaže ljube - da se ne centrifugiraš po labovima, nego da ideš u ovom smjeru. Osim ako ti centrifugiranje po labovima nije potrebno za tvoj "duševni mir" - onda, go for it.

Draga Ina, nisam baš najbolje shvatila - da li misliš da jednostavno zanemarim imuno i sama doktoru predložim što je navela Ljube? A ovo centrifugiranje po labovima i je što me odbija.
    Draga Ljube, hvala na smjernici.
    Ako si kod lučija - da. Reci mu puno transfera itd. je li bi mogli idući postupak drugačije. Vidiš da je i on to, unatoč ogromnom otporu, počeo prepisivati. U pragu to propisuju bez razvlačenja po labovima. U mariboru kategorički odbijaju.

Pokušavam ti reći da probaš naučit na mom iskustvu, i ako ti je psihički prihvatljivo, nečačkat što znači ovaj ili onaj zigot, ne dopisivat se s kužerima po forumu a ovo, a ono, članci, studije i koje su reprekusije, zamoliš za tu terapiju. Po mom PACIJENTSKOM uvjerenju, a ja sam takva da već u ovih 10 godina nisam ništa dublje shvatila nikakve mehanizme homronalne što luči hipofiza, što ona druga žlijezda, kako nastaje FSH-LH itd., nego ono, baš "budalaš", - to je 80% placebo.

Nisam u njegovoj glavi, i ne mogu znati, ali pretpostavljam da on to prepisuje ono... ajde, kad već žena traži, neće odmoć', što da samo zbog toga ide drugome, što da se vuče po labovima bezveze itd. Shvatit će nakon jednog postupka ionako i sama.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •