ina33 prvotno napisa
I još jedna stvar, kad gledam potpis tvoj - ja bi ovu tvoju brojku ET-ova na VV-u, ako ne prepolovila, onda smanjila ti duljinu anamneze za sigurno jednu trećinu. Sudeći po svom slučaju i povratu rescue ICSI VV embrija, koje niti sebi ne brojim u smisleni pokušaj. Sigurno mi jedan MB pokušaj ima veću "težinu" nego 1 VV, nije mi 1 na 1. Ne zbog doktora jednog ili drugog, nego kaotičnog stanja IVF-a u Hrvatskoj... in continuo - te nema klime, te nema lupe, te everybody clap your hands, nabavimo ovo ili ono, pa svaku malo izmjene zakona ko burze na dionici, ono, moraš imat svog poreznog savjetnika da sve to prati, čita između redaka, koliko smiju danas oplodit - malo mi je to ono šije-šete rulet, plus sprega politike itd. - generalno, nedobra atmosfera. Ono što je bilo nekad perjanica ex Juge, sad ostaje slavna prošlost. MPO u Hrvatskoj je u "ratnom stanju", a u ratnom stanju se ne može na održiv način radit dobra medicina, tj. ovisi o darovitim genijalcima i improvizatorima... ali to ti je uvijek (po meni) bad.