e i nisam objasnila zasto sam toliko ogorcena.
naime
mm sa njom ne komunicira.tj komunicira ovako :da, ne.aha......
i ona je navikla sve sto treba rjesavati preko mene-zove me otprilike svaki drugi dan.ako se nejavim zove na sve mobitele koje ima i razgovor zapocinje-pa ti se nista nejavljas....daj me nazovi navecer.onda ja nazovem i dva sata joj pomazem rjesiti zadacu ili slusam o susjedovoj neznam kome.
jako me to opterecuje, ali opet si mislim-pa stara je.valjda joj je dosadno pa mora....
cure:ja da nju zelim sterati u pm odavno bih to napravila.ali nemogu.ona je starija.ona je rod.isto tako ni mm nemoze.zbilja nebi bilo ni pristojno ni ljepo da komuniciramo na toj razini.mi smo mladi.
mi smo ti koji rade.imamo godisnji kada gga imamo.ona je u mirovini pa mislim da bi se trebala prilagoditi.
padobrance koji se javljaju par dana prije nego bi isli u viksu nisam nabrojala.tu je osim teta:moja mama, moj brat, njegov bratic sa zenom, pa jedan sin od tog bratica, pa drugi sin od bratica, pa njegov drugi bratic.....pa to ide u nedogled....to naprosto nema kraja.
sve nekako uguras jer kakti moras.to je rod.
i onda ispadne da sparas za nove madrace da bi na njima spavao netko drugi, da uredujes kupaonicu da bi se netko drugi u njoj komotno tusirao itd......(tockice u nedogled)
pocnes se osjecati ko magarac.

teta je okosnica problema zbog najduljeg boravka tamo.
proslo ljeto se dogodila uzasno kaoticna i napeta situacija i mm je izgubio zivce.bili smo skupa 7 dana.bilo je strasno.krenem gledati film -ona nesto prica.viknem na djete -ona se rasplace jer vicem na nju.danas bu ona skuhala to i to.u frizideru stoji naceti luk, pol paradajza i paprike.miris frizidera nemoguc.ja idem spavat (u dnevnom boravku) ona dinsta luk i prica mi.
kupaonica toliko prljava da vam to nemogu opisati.
nemozemo mi tako.
jednostavno neide.
njoj treba njen mir nama nas.ja to postujem.ne guram joj se tamo kada je ona.ona se nama gura.
mi mozemo razumjeti da je ona tamo svibanj i lipanj.ok.fer.-mi tada ziher necemo na godisnji-ali sve kasnije je bezobrazno.
uostalom zasto nikada ne ode pocetkom travnja urediti kucu.pokositi,pocistiti,proluftati, donjeti krevetninu.ne.to moramo mi.i onda joj ja sve fino uredim a ona dodje na cisto.
kada ode.kaos.moguce je da nevidi dobro pa ostavi zmazano.razumijem.ali jbg.smeta me.

uf.ovo mi dodje ko dobra psihoterapija.
hvala na slusanju.